Πρωταθλήτρια της Football League η Καλαμάτα με… «τεσσάρα»

Πρωταθλήτρια της Football League η Καλαμάτα με… «τεσσάρα»

Το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας του νοτίου ομίλου της Football League «σήκωσε» χθες το απόγευμα, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας , η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι ο πρώτος τίτλος σε επαγγελματική κατηγορία για τη «Μαύρη Θύελλα» που επιστρέφει στη 2η τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος ύστερα από 11 χρόνια. Η απονομή έγινε απ’ τον πρόεδρο της Ένωσης «Super League2 – Football League κ. Λεουτσάκο, που παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας Κώστα Ηλιόπουλο.

Νωρίτερα, οι «μελανόλευκοι» του Νίκου Αναστόπουλου είχαν επικρατήσει, σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι (το οποίο διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με πολύ ζέστη) με 4-0 της ομάδας του Ιάλυσου Ρόδου. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Μαρκόφσκι (΄18, ΄87), Κέρι (’58) και Παυλίδης (΄65).

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ξεκίνησαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου. Συνεχίστηκαν μέχρι πρωίας, με «περιοδεία» του λεωφορείου της ομάδας σ’ όλη την πόλη, όπου αποθεώθηκαν απ’ τους πολίτες και φιλάθλους της Καλαμάτας.

Υγ: Αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια «Μαύρη Θύελλα» θα είναι η ραδιοφωνική εκπομπή «Μπάλα είναι και γυρίζει», αύριο Δευτέρα 28 Ιουνίου (11π.μ. – 12μ.μ.) . Τη εκπομπή παρουσιάζει ο Βασίλης Κούβαλης και μεταδίδεται απ’ τις ραδιοφωνικές συχνότητες της ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 Fm) & ΕΡΤ Καλαμάτας (107,2 Fm και 104,4 Fm)

Πηγή ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ