Κυριάκος Βελόπουλος στο “Π”: Οι προδοσίες δεν μπαίνουν στο «ψυγείο»

Κυριάκος Βελόπουλος στο “Π”: Οι προδοσίες δεν μπαίνουν στο «ψυγείο»

Του
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προέδρου Ελληνικής Λύσης


Οι κυβερνητικές διαρροές περί παγώματος της ψήφισης των μνημονίων που απορρέουν από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, λόγω των πρόσφατων προκλήσεων Ζάεφ, εξοργίζουν κάθε Έλληνα. Ειδικά μετά την αποκάλυψη του ίδιου του σκοπιανού πρωθυπουργού ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτικό μέσο παραδέχθηκε ότι όχι μόνο γνώριζε την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να μεταθέσει την ψήφιση των μνημονίων αλλά συνηγόρησε με την απόφαση, λέγοντας ψυχρά στο Πανελλήνιο ότι «και να καθυστερήσουν τρεις με τέσσερις μήνες, δεν υπάρχει θέμα, αφού στο τέλος θα ψηφιστούν»!

Η όλη εξέλιξη λοιπόν, την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει ως σκληρή στάση απέναντι στα Σκόπια, δεν είναι παρά ένας εμπαιγμός κατά των ελλήνων πολιτών, που πλέον στη συντριπτική τους πλειοψηφία απαιτούν την άμεση ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αποδεικνύεται ότι λειτούργησε ως μοχλός εξαπάτησης και απεμπόλησης των ελληνικών εθνικών συμφερόντων προς όφελος των Σκοπιανών.

Η αλήθεια είναι ότι οι Σκοπιανοί παραβιάζουν μεθοδικά, συνειδητά και προκλητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να την καταγγείλει και να την ακυρώσει. Και όμως η ΝΔ αποφασίζει να παγώσει την ψήφιση των μνημονίων της προδοτικής συμφωνίας, με σαφή στόχο να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων και να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί προέβησαν σε ακόμα μία διεθνή πρόκληση κατά της Ελλάδος, θέτοντας θέμα ψευδο-«μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας! Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE Αλεξάνταρ Νικολόσκι, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, δήλωσε ότι θα παλέψει για τα εθνικά συμφέροντα της ψευδο-«Μακεδονίας», καθώς και για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ψευδο-«Μακεδόνων» στην Ελλάδα!

Η κυβέρνηση δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση σε αυτήν τη νέα πρόκληση, η οποία όμως συνιστά ευθεία απειλή κατά της εθνικής μας ασφαλείας.

Μια εξέλιξη, δυστυχώς, απολύτως αναμενόμενη για την Ελληνική Λύση. Διότι εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε ετοιμάσει πρόταση για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας και το παρασκήνιο αυτής, ώστε να έρθουν όλα τα σκοτεινά γεγονότα εκείνης της περιόδου στο φως. Μια εξεταστική για τις Πρέσπες, την οποία όμως αρνείται πεισματικά να υπογράψει η Νέα Δημοκρατία! Παρά τις δημόσιες προτροπές μας και από εμένα προσωπικά, εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Αντίθετα, η κυβέρνηση λειτουργεί ως υπερασπιστής των συμφερόντων των Σκοπιανών, αδιαφορώντας πλήρως όχι μόνο για τις παραβιάσεις της συμφωνίας αλλά και για τα ίδια τα συμφέροντα της πατρίδας μας! Ο δήθεν απογαλακτισμός των Σκοπίων από την Τουρκία λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, επιχείρημα που επικαλούνται οι κυβερνώντες για να δικαιολογήσουν την πλήρη απραξία τους, αποδεικνύεται ένα μέγιστο ψέμα! Με αποκορύφωμα την επίσημη δήλωση του σκοπιανού Προέδρου Πενταρόφσκι στο πλαίσιο του Forum της Αττάλειας, όπου η παρουσία του και μόνο εκεί είναι μια πρόκληση κατά της Ελλάδας, καθώς συνιστά έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους του «Αττίλα».

Ο σκοπιανός πρόεδρος λοιπόν όχι μόνο υπεραμύνθηκε των στενών σχέσεων Σκοπίων – Τουρκίας αλλά δήλωσε ξεκάθαρα ότι προτίθεται να αγοράσει τουρκικά οπλικά συστήματα, καθιστώντας το κρατίδιο ως ένα ακόμα προκεχωρημένο φυλάκιο της Τουρκίας, μετά και την Αλβανία. Το πραγματικά εξοργιστικό όμως είναι ότι ο σκοπιανός Πρόεδρος, ενώ η χώρα του δεν έχει εισέλθει καν στην ΕΕ, χαρακτήρισε την Τουρκία αναπόσπαστο κομμάτι της Ενωμένης Ευρώπης! Ανοίγοντας έτσι την Κερκόπορτα, με ευθύνη αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης. Διότι αντί για το βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων, που είχε υποσχεθεί προεκλογικά, πράττει ακριβώς το αντίθετο. Λειτουργεί ως «εκπρόσωπος» των σκοπιανών συμφερόντων απέναντι σε χώρες όπως η Γαλλία, που θέτουν βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων και της Αλβανίας, προσπαθώντας να τις μεταπείσει!

Η Ελληνική Λύση οφείλει να προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι οι προδοσίες δεν μπαίνουν στο «ψυγείο», διότι έτσι «συντηρούνται» και διαιωνίζονται.

Οι προδοτικές συμφωνίες ακυρώνονται άμεσα και με αποφασιστικότητα. Αυτό ακριβώς θα κάνει η Ελληνική Λύση όταν πάρει τη λαϊκή εντολή.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ