Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το νέο βιβλίο σε εικονογράφηση και κείμενο
του Πέτρου Χριστούλια 

Η ατμομηχανή του χρόνου

Στο νέο βιβλίο του βραβευμένου εικαστικού Πέτρου Χριστούλια, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μια κλασική παιδική περιπέτεια, γεμάτη από μυστήριο και ευφυές χιούμορ, ό,τι χρειάζεται για ένα απολαυστικό αναγνωστικό ταξίδι.
Καμιά φορά η περιέργεια νικάει οποιονδήποτε φόβο· έτσι έγινε και με τον Άλκη και τη Φωτεινή. Τα δύο αδέρφια της ιστορίας ξεκινούν αναπάντεχα, ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, γεμάτο περιπέτειες και ανατροπές.Δημιουργός
Πέτρος Χριστούλιας


Η παιδική περιέργεια οδηγεί τον Άλκη και τη Φωτεινή, δύο αδέρφια που ζουν σε μια μικρή παραλιακή πόλη, να παρακολουθήσουν έναν μυστηριώδη κύριο μέχρι τον παλιό σταθμό του τρένου. Εκεί θα ξεκινήσει η φανταστική τους περιπέτεια, που θα τα οδηγήσει σε μια προηγούμενη εποχή της ίδιας τους της πόλης. Ανακαλύπτουν τη μαγεία του παράξενου μέρους όπου ζουν και αποκτούν νέους φίλους. Όταν πια θα επιστρέψουν στο σήμερα θα βλέπουν τα πάντα με άλλο μάτι.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


Απόσπασμα βιβλίου 


Διαβάστε όλο το απόσπασμα ΕΔΩ


Λίγα λόγια για τον δημιουργό

Ο Πέτρος Χριστούλιας γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1979. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εικονογράφος και δημιουργός κόμικς στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει λάβει πολλά βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περισσότερα για εκείνον μπορείτε να βρείτε στο www.christoulias.com


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ηλικία: 9+
Κατηγορία: Παιδική λογοτεχνία
ISBN: 978-960-572-420-7


Σχολιάστε εδώ