Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν LIVE! – Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν LIVE! – Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στο www.viva.gr


Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ έρχονται για 18η χρονιά!

Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός πραγματοποιείται φέτος, ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας! Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού!

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά, αφού για πρώτη φορά θα έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους! Στην εκδήλωση κορύφωσής τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι  θα βιώσουν μία σπάνια μουσική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις απονομές των 16+1 βραβείων6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο!

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstage θα μεταφέρει η Κόνι Μεταξά!

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA! Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα απολαύσουμε πολλές μουσικές στιγμές, backstage εκπλήξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ έχει ήδη ξεκινήσει! Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στο www.viva.gr.

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 16 + 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής! Το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

#ΜadVMA21 #MegaTV #ΔΕΗ #DEI_enametomellon #DEI_goesGreen

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ καθημερινά στο MAD TV, στο MAD Radio 106,2 και στο www.mad.gr

Κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η είσοδος στο χώρο ευθύνης της εκδήλωσης επιτρέπεται εφόσον οι κάτοχοι εισιτηρίων:

αα) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή

αβ) έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της συναυλίας είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) ή σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της συναυλίας. Η αρνητική διάγνωση του ελέγχου με την μέθοδο PCR και της εξέτασης με rapid test αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από διαγνωστικό κέντρο, ενώ η αντίστοιχη διάγνωση με self test αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από το https://self-testing.gov.gr/.


Σχολιάστε εδώ