Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός πραγματοποίησε, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπου συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην στενή και αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, καθώς και στην επέκτασή της, στοχεύοντας σε νέες κοινές δράσεις που θα ανακουφίσουν τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη θερμή υποδοχή και τον ενημέρωσε για το σημαντικό έργο που επιτελείται σήμερα εν καιρώ πανδημίας αλλά και για την πολύτιμη προσφορά των νοσηλευτριών του Ε.Ε.Σ. στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ για την παντός είδους προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελληνική Κοινωνία και του προσέφερε έναν αναμνηστικό τόμο για τη Μονή Πετράκη.


Σχολιάστε εδώ