ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΙΣΟ

ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΙΣΟ


Συγγραφέας
Bennett Brit
Μετάφραση 
Κάλλια Παπαδάκη


Δύο δίδυμες αδερφές σε δύο διαφορετικούς κόσμους.
Ποια ζωή στ’ αλήθεια θέλουν, ποια ζωή μπορούν ν’ αντέξουν;

Οι δίδυμες αδερφές Βίνις είναι αχώριστες από μικρές. Όταν μεγαλώσουν θα επιλέξουν να ζήσουν σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους: έναν μαύρο και έναν λευκό. Μπορεί, όμως, κάποιος να αγνοήσει ένα κομμάτι της ταυτότητάς του; Οι κόσμοι δεν ξαναενώνονται, απλά συνυπάρχουν με μεγαλύτερη σύνδεση στις επόμενες γενιές.
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για δεσμούς που δεσμεύουν και για επιλογές που καθορίζουν γενιές, με φόντο τις φυλετικές διαμάχες στην Αμερική.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ 

Βραβεία – Διακρίσεις

Το Αόρατο μισό της Brit Bennett είναι το best selller των New York Times που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στην αναγνωστική σας λίστα! Γραμμένο από την καταξιωμένη συγγραφέα Brit Bennett –η οποία συγκαταλέγεται στις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του περιοδικού TIMES για το 2021– το βιβλίο κυκλοφόρησε πέρσι στα αγγλικά συγκεντρώνοντας αμέσως διθυραμβικές κριτικές, χαρακτηρίστηκε «βιβλίο της χρονιάς» από εφημερίδες και περιοδικά όπως τα The Washington Post, Time Magazine, Vanity Fair, People Magazine, ενώ παράλληλα απέσπασε το Βραβείο Αναγνωστών Goodreads για το καλύτερο ιστορικό μυθιστόρημα και βρίσκεται στη βραχεία λίστα του Women’s Prize for fiction! 


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

H Brit Bennett γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νότια Καλιφόρνια. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μυθοπλασία από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, κερδίζοντας μια σειρά διακρίσεις.
Έχει τιμηθεί από το National Book Foundation των ΗΠΑ και συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με τα έντυπα
The New YorkerThe New York Times Magazine και The Paris Review.
Έχει γράψει άλλο ένα μυθιστόρημα, το The Mothers, που κυκλοφόρησε το 2016.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος πρωτοτύπου: The Vanishing Half
Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, Λογοτεχνία
ISBN 978-960-484-706-8


Σχολιάστε εδώ