Ο John Mayer επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο single (video)

Ο John Mayer επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο single (video)

Ο John Mayer επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο single μέσω της Panik Records/Sony Music με τίτλο “Last Train Home“. Ακούστε το “Last Train Home” εδώ.

Αφού έδωσε στους fans μια γεύση από την άφιξή του νέου του τραγουδιού στα social media, με billboards και με έντυπες καταχωρήσεις, ο βραβευμένος με GRAMMY καλλιτέχνης, κιθαρίστας και παραγωγός θα κυκλοφορήσει το όγδοο ολοκληρωμένο album του, με τίτλο “Sob Rock” στις 16 Ιουλίου 2021. Σε παραγωγή των John Mayer και Don Was, ηχογραφήθηκε στα Henson Studios του Los Angeles και σηματοδοτεί την πρώτη solo δουλειά του Mayer μετά το “The Search for Everything” του 2017.

Το τραγούδι έχει χαρακτηριστεί ως “classic Mayer” με ένα αξέχαστο riff κιθάρας, αξιόλογους στίχους και τις μελωδίες στο πιάνο. Επιπλέον η Maren Morris κάνει cameo στο track και το μουσικό βίντεο, ενώ ο Lenny Castro (Toto) και o Greg Phillinganes (Stevie Wonder, Eric Clapton, Michael Jackson, Toto) συμμετέχουν στο single.

Στα τέλη Μαρτίου, ο John Mayer, έπαιξε κάποια αποσπάσματα από το “Last Train Home” live στο TikTok και συγκέντρωσε 1,4 εκατομμύρια προβολές. Οι διαφημίσεις για το “Sob Rock” εμφανίστηκαν στο μετρό σε Νέας Υόρκη και Los Angeles. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας μοιράστηκε με τους fans μέσω του Twitter, το εξώφυλλο του “Sob Rock” και μίλησε με την Wall Street Journal για το single και το album του. Μέσω του επίσημου website του Sob Rock οι θαυμαστές του εκτός του ότι ενημερώνονται για την πορεία του albumμπορούν να διαβάσουν και μια συνέντευξη του Mayer και του παραγωγού Don Was. Το “Sob Rock” ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για τον John Mayer και την pop μουσική.

Πηγή βίντεο: John Mayer


Σχολιάστε εδώ