Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για εκλογές

Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για εκλογές

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακακής παρευρέθηκε στο 9ο Regional Growth Conference. Στη συζήτηση που είχε με το δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα ο κύριος Σκυλακάκης προχώρησε σε δηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μεταξύ πολλών θεμάτων που τέθηκαν στο τραπέζι ο κ. Σκυλακάκης μίλησε για τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση σχεδιάζει να φέρει στο φως το γκρίζο χρήμα. Επίσης έδωσε έναν χρονικό ορίζοντα λέγοντας ότι η χώρα μας το καλοκαίρι θα εισπράξει περίπου 8 δισ.ευρώ.

Επιπροσθέτως ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών τόνισε πως οι επενδύσεις που θα γίνουν στη χώρα θα αφορούν όλους, τους μικρούς , τους μεσαίους και τους μεγάλους.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Σκυλακάκης ξεκαθάρισε πως δεν καταλαβαίνει όλη αυτή  την κουβέντα που γίνεται για εκλογές. Καμία κυβέρνηση δεν έχει κίνητρο να κάνει εκλογές όταν έχει μπροστά της τόσα σχέδια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

Το πλήρες πρόγραμμα, τα ονόματα των ομιλητών, όπως και πληροφορίες για την συμμετοχή είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Regional Growth Conference.

Παρακολουθήστε live το συνέδριο ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ