Συμφώνησε με Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ

Συμφώνησε με Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως μετέδωσε πρίν από λίγη ώρα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μίλησε σήμερα με το Μανόλο Χιμένεθ και τον ευχαρίστησε που για ακόμα μία φορά προσέφερε τις υπηρεσίες του σε μια δύσκολη για την ομάδα καμπή και με αυτόν τον τρόπο σφραγίστηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε ενημερωθεί από τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, ότι υπάρχει αρχική συμφωνία με τον Μιλόγεβιτς για συνεργασία δύο χρόνων. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν καθώς στο τραπέζι θα πέσουν οι λεπτομέρειες, όμως όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι αποφασισμένες να τελειώσουν σύντομα την υπόθεση.

‘Αρα δεν αποκλείεται αύριο να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Σέρβου προπονητή, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια μετά τη θητεία του στον Πανιώνιο. Μεσολάβησαν 2,5 έτη (Ιούνιος 2017-Δεκέμβριος 2019) στον Ερυθρό Αστέρα γεμάτα τίτλους, διακρίσεις και μια συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο θήτευσε στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί.


Σχολιάστε εδώ