Αισιόδοξος ο πρωθυ­πουργός για την πανδημία, την οικονομία, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, τον Αστέρα Τρίπολης… Αν ήταν στον «Τιτανικό»…

Αισιόδοξος ο πρωθυ­πουργός για την πανδημία, την οικονομία, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, τον Αστέρα Τρίπολης… Αν ήταν στον «Τιτανικό»…

…την ώρα της πρόσκρουσης στο παγόβουνο θα έπαιζε στο πιάνο. (Το τελευταίο χιτ της Πάολα!)

Ο Τσίπρας θέλει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη (…το παλεύει κι ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μέσι)…

…ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ προσδοκά «ανάσταση λαών». (Ο Στ. Γονίδης πρωτιά στη Eurovision…)

…και ο Βαρουφάκης πολεμάει την τεχνοφεουδαρχία. (Τύφλα να ’χει η κόντρα Τζέιμς – Τριαντάφυλλου στο «Survivor»).

Πλάκα έχει να βλέπεις να δίνουν σκληρή μάχη για οκτάωρο, συμβάσεις εργασίας, υπερωρίες κ.ά. πολιτικοί που δεν έχουν δουλέψει ούτε μέρα στη ζωή τους.

Έχει δίκιο ο Χατζηδάκης. Ότι με τον νέο νόμο καταργείται το οκτάωρο είναι fake news. Ότι δεν καταργείται είναι… σύντομο ανέκδοτο.

Ο Μπάιντεν στη… γραμμή Τσίπρα για τα εμβόλια, λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Που αν ρωτήσεις τον Μπάιντεν ποιος είναι ο Τσίπρας το πιθανότερο είναι να σου πει ότι πρόκειται για delivery boy στο Μίσιγκαν.

Ή, στην καλύτερη περίπτωση, ιδιοκτήτης rooms to let στο Ακαπούλκο.

Το ΜέΡΑ25 ζητάει «έξι ώρες εργασία, οκτώ ώρες ύπνο, δέκα ώρες ψυχαγωγία». Και… άγριο σεξ στα διαλείμματα.

Άνοιξε η εστίαση και η κατάσταση στη χώρα θυμίζει την πρώτη ημέρα που έφυγαν οι Γερμανοί από την Αθήνα. Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων…

Μετά τη δριμεία επίθεση Παπαδημούλη σε Μπάιντεν για το εμπάργκο στην Κούβα τρίζουν τα θεμέλια του Λευκού Οίκου. Από τα… γέλια!

Έχει καταλάβει κανείς τι δουλειά κάνει ακριβώς ο Κικίλιας; Διακοσμητής εσωτερικών χώρων ή… influencer;

Δραματική αποκάλυψη Τσίπρα: Τον Παρθενώνα ο ΣΥΡΙΖΑ τον ξεκίνησε με τον Πολάκη. Και απλά το συνέχισαν ο Περικλής με τον Ικτίνο και τον Καλλικράτη.

Εκτός ελέγχου οι παρενέργειες από το Astra Zeneca. Τζανακόπουλος: Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.

Αν συνεχίσουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου τις… βαρυσήμαντες δηλώσεις, βλέπω να μένει χωρίς δουλειά ο Μ. Σεφερλής και το «Δελφινάριο» να γίνεται creperie.

Απαισιόδοξος για λύση του Κυπριακού ο Ερ­ντογάν. Τη γλιτώνει προς το παρόν η Λευκωσία.

Σοβαροί λοιμωξιολόγοι δεν γνωρίζουν πώς θα εξελιχθεί η πανδημία σε βάθος δεκαημέρου, αλλά η Μ. Παγώνη κάνει προβλέψεις για το… φθινόπωρο.

(Αν στόχος της είναι να γίνει «ψώνιο», τη διαβεβαιώνω, είναι σε καλό δρόμο!)

Προεξοφλεί ανοσία τέλος Ιουνίου, κατάργηση της μάσκας μέσα Σεπτεμβρίου. Να δούμε τι θα πει και η… συνάδελφός της, Λίτσα Πατέρα.

Τουρκική μειονότητα στη… Θεσσαλονίκη βλέπει υφυπουργός του Ερντογάν. Σαν να λέμε, Σύλλογος Φιλάθλων του ΠΑΟ στο Πασαλιμάνι!

Επενδυτική έκρηξη μετά την πανδημία… προαναγγέλλει ο Άδωνης. Ο οποίος όπου να ’ναι ξεκινάει τα έργα στο Ελληνικό. Που θα… ξεκινούσαν δύο χρόνια πριν.

Ο άλλος «καθάρισε» 60χρονο γιατί πίστευε ότι έχει κάνει μάγια. Δηλαδή, πάλι καλά να λέμε που ο Βαρουφάκης νομίζει ότι πολεμάει τον μετακαπιταλισμό.

Πήγε ο Τσίπρας ανήμερα του Πάσχα στο «Λαϊκό» και τους έκανε κήρυγμα για την Πρωτομαγιά. Έτσι και πάει Δεκαπενταύγουστο θα τους μιλήσει για το… νόημα της Αποκριάς.

Τρεις εκπαιδευτικοί, δύο δικηγόροι και ένας παπάς προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα self tests στα σχολεία. Τελικά, η χαζομάρα δεν κάνει διακρίσεις σε επαγγέλματα.

Ειδική διατροφή απαιτεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μ. Φουρθιώτης. Έχει δυσανεξία στα cranberries και την αρ­μπαρόριζα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ