Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ επιστρέφουν με την 3η υπόθεσή τους: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ

Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ επιστρέφουν με την 3η υπόθεσή τους: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ

 

Διαβάστε περισσότερα για τις υποθέσεις στα παρακάτω links:

♦  Υπόθεση 1:
ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΡΦΩ

♦  Υπόθεση 2:
ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ 

♦  Υπόθεση 3:
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ


Το βιβλίο

 Υπόθεση 3: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ

 


Συγγραφέας
Φίλιππος Μανδηλαράς


Εικονογράφος
Ναταλία Καπατσούλια


Η τρίτη υπόθεση του Γραφείου Ερευνών «Οι 12 θεοί» θα τους ταξιδέψει
από τον Κάτω Κόσμο στον Πάνω Κόσμο αλλά και στα ορυχεία της Αφρικής. 

Όταν η Περσεφόνη βρίσκει στον Κάτω Κόσμο ένα ταλαιπωρημένο αγόρι από τον κόσμο των ζωντανών, αποφασίζει να ανεβεί στον Πάνω Κόσμο για να το επιστρέψει στους δικούς του. Πού ζουν όμως αυτοί και πώς βρέθηκε το αγόρι στα έγκατα της Γης;

Ερευνώντας την τρίτη υπόθεσή τους για το Γραφείο Ερευνών «Οι 12 θεοί», Ερμής, Απόλλωνας, Ήφαιστος, Αθηνά και Άρης θα χρειαστεί να ψάξουν από τα ορυχεία της Αφρικής, όπου εργάζονται μικρά παιδιά, ώς τα γραφεία των πολυεθνικών που χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους κάποια μεταλλεύματα, για να καταλάβουν τον λόγο που ο μικρός βρέθηκε εκεί!

Κι όταν ανακαλύψουν την αλήθεια, ο κόσμος θα έρθει πάνω κάτω!

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Ασχολείται με το παιδικό και εφηβικό βιβλίο από το 1997, είτε ως συγγραφέας είτε ως μεταφραστής, επιμελητής και σύμβουλος εκδόσεων. Έχει εκδώσει δεκάδες βιβλία όλα αυτά τα χρόνια, έχει βραβευτεί κάποιες φορές κι εξακολουθεί να γνωρίζει την αγάπη των παιδιών κάθε φορά που παρουσιάζει κάποιο βιβλίο του. Τα βιβλία των σειρών «Η πρώτη μου Μυθολογία» και «Η πρώτη μου Ιστορία» έχουν αγκαλιαστεί όσο λίγα από παιδιά και γονείς. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν περισσότερα από 50 βιβλία του.

Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Λίγο αργότερα άρχισε να κάνει τα πρώτα της σκίτσα. Αυτό της έγινε σιγά σιγά συνήθεια, που, ακόμα και τώρα που μεγάλωσε, δεν την έχει ξεπεράσει. Να φανταστείτε οτι όταν έγινε καθηγήτρια γαλλικών, όλη την ώρα ζωγράφιζε στον πίνακα: Με τα παιδιά περνούσε πολύ ωραία και οι ζωγραφιές της τους άρεσαν. Έτσι αποφάσισε να γίνει εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Της αρέσουν τα βιβλία (αυτά με τις εικόνες, αλλά και τα άλλα, αυτά για μεγάλους) το ποδήλατο,η θάλασσα, οι γάτες, τα σύννεφα και τα αστέρια.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σειρά: Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ
Ηλικία: 7+
Κατηγορία: Παιδική & Νεανική Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-484-640-5


Σχολιάστε εδώ