LIVE: ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους “πράσινους”

LIVE: ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους “πράσινους”

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  για τα Play off – 6η αγωνιστική.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά και Audio Streaming από το NOVASPORTS HD



Το δεύτερο μισό των Playoffs ξεκινάει με ένα παιχνίδι, όπου για τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό τα περιθώρια έχουν στενέψει. Ακόμα και με ισοπαλία η απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις θα παραμείνει μεγάλη καθώς τα παιχνίδια θα λιγοστεύουν. Ο ΠΑΟΚ με δύο εξαιρετικά αποτελέσματα πέρασε δεύτερος και αν εκμεταλλευθεί την έδρα του, όπου έχει τρία παιχνίδια, είναι κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΠΑΟΚ

Μπορεί η νίκη επί του Ολυμπιακού να ήταν ένα καλοδεχούμενο τρίποντο, αυτή όμως επί του Άρη και μάλιστα εκτός έδρας, ήταν νίκη έξι βαθμών.

Κατάφερε να περάσει στην δεύτερη θέση και να έχει αυτός τον πρώτο λόγο σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές της τετράδας.

Έχει κάνει την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά τον Ολυμπιακό στα Playoffs, με 10 βαθμούς, με αποτέλεσμα να είναι δεύτερος, από την τέταρτη θέση που ξεκίνησε τη φάση αυτή.

Έχει χάσει δύο από τα εννέα τελευταία επίσημα, και τα δύο από τον Παναθηναϊκό.

Έχει κερδίσει στην έδρα του και τα δύο παιχνίδια του στα Playoffs με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά και ισόπαλα πρώτα ημίχρονα.

Είναι αήττητος στα 15 φετινά ματς της έδρας του, 16επεκτείνοντας και πέρσι. Έχει να χάσει από την 1ηΙουλίου, όταν τον νίκησε η ΑΕΚ. Έχει 10 νίκες και έξι ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Έχει σκοράρει επίσης και στα 15 παιχνίδια του για τη Super League Interwetten.

Ο Παναθηναϊκός

Η ισοπαλία που έφερε με την ΑΕΚ εκτός έδρας δεν ήταν αρκετή για να τον βοηθήσει να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις.

Οι ήττες από τον Ολυμπιακό και από τον Άρη, ιδίως η τελευταία εντός έδρας, τον έχουν αφήσει πίσω. Αν δεν νικήσει και στην Τούμπα, δεν θα μπορέσει να πλησιάσει κα τα παιχνίδια λιγοστεύουν.

Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία, μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια, αφού δεν είχε ήττα στα εννέα προηγούμενα, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Δεν κατάφερε να κάνει νίκη ακόμα εκτός έδρας στα Playoffs. Έχει δύο ισοπαλίες και ανάμεσά τους την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας, παίρνοντας δύο βαθμούς.

Μεταξύ τους
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην έδρα του δύο φορές τον ΠΑΟΚ σε διάστημα τριών εβδομάδων. Στα Playoffs με το ευρύ 3-0, ενώ στην κανονική διάρκεια με 2-1, όσο είχε χάσει και στην Τούμπα στον πρώτο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα δύο τελευταία, αφού ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα πέντε προηγούμενα, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει τα πέντε τελευταία, που υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός έχει να κάνει «διπλό» από τις 31 Μαίου 2017, 3-2 στα πλέι οφ. Νίκη στην κανονική διάρκεια έχει να κάνει από το Νοέμβρη του 2014.

Η ιστορία
Νίκες ΠΑΟΚ: 43

Ισοπαλίες: 32
Νίκες Παναθηναϊκού: 66
Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ
Νίκες ΠΑΟΚ: 35

Ισοπαλίες: 15
Νίκες Παναθηναϊκού:20

Τα παιχνίδια της σεζόν
20.12.2020: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
(11’ κεφαλιά Σφιντέρσκι, 65’ κεφαλιά Ίνγκασον – 16’ σουτ Αϊτόρ)
14.03.2021: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1
(39’ κεφαλιά Μακέντα, 82’ σουτ Ιωαννίδης – 84’ σουτ Κρμέντσικ)
04.04.2021: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0
(39’ σουτ Μακέντα, 79’ φάουλ Βιγιαφάνιες, 85’ σουτ Αϊτόρ)

(Mε πληροφορίες: SuperLeague)

 


Σχολιάστε εδώ