Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες χωρίς καμία οικονομική στήριξη

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες χωρίς καμία οικονομική στήριξη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε χθες Δευτέρα, 19 Απριλίου, τηλεδιάσκεψη με τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Όπως τονίζεται, «εδώ και περισσότερο από ένα έτος η Δικαιοσύνη, παρότι ο βασικός πυλώνας του κράτους δικαίου, βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας ή λειτουργεί εκτάκτως βάσει πρόχειρων και κακότεχνων νομοθετημάτων και χωρίς διαβούλευση με κανέναν αρμόδιο παράγοντα της Δικαιοσύνης, με δυσμενή αποτελέσματα για την ασφάλεια δικαίου και για τα δικαιώματα των πολιτών».

Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων της χώρας επανέλαβαν για ακόμη μια φορά με ένταση ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες συναδέλφους τους, νέους και οικογενειάρχες, μόνους τους, χωρίς καμία οικονομική στήριξη, οδηγώντας τους σε καταστάσεις ανέχειας, εξαιτίας της απόλυτης αδυναμίας να ασκήσουν το επάγγελμά τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία τόνισε ότι αποβλέπει στην ενίσχυση της επικοινωνίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους δικηγόρους, με στόχο να αναδειχθούν και να αντιμετωπισθούν όλα αυτά τα προβλήματα.


Σχολιάστε εδώ