Στην Άγκυρα ο Ν. Δένδιας έκανε το αυτονόητο… Απλά, όλοι οι προκάτοχοί του… έκαναν την πάπια!

Στην Άγκυρα ο Ν. Δένδιας έκανε το αυτονόητο… Απλά, όλοι οι προκάτοχοί του… έκαναν την πάπια!

Το να κάνει κήρυγμα για την εξωτερική πολιτική ο Κατρούγκαλος είναι σαν να βγει ο καπετάνιος του «Τιτανικού» να δώσει οδηγίες ναυσιπλοΐας. Πιο… ναυαγός πεθαίνεις!

Από τον καβγά Δένδια – Τσαβούσογλου το ΚΚΕ «κατάλαβε» ότι επίκειται συμφωνία για… συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Δηλαδή, αν δεν είχαν τσακωθεί…

… θα ’βγαινε ο Κουτσούμπας να καταγγείλει τον Μητσοτάκη ότι εκχωρεί στην Τουρκία… Βάρκιζα – Βουλιαγμένη.

Αποκλειστικό: Με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη οι εργαζόμενοι όχι μόνο είναι πολύ πιθανό να εργάζονται κανονικά, αλλά υπάρχει περίπτωση ακόμη και να πληρώνονται.

Πλάκα έχει ότι τα εργασιακά ανέλαβε να τα ρυθμίσει ένας τύπος που επί της ουσίας δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του.

Αλλά τι ψάχνουμε τώρα; Ο άλλος έγινε πρωθυπουργός χωρίς νωρίτερα να έχει διοικήσει ούτε περίπτερο. Επί της πλατείας Κουμουνδούρου.

Υπερβολές ότι στο πρόγραμμα για την οικονομία ο Τσίπρας μόνο… ανάσταση νεκρών δεν υποσχέθηκε. Ως γνωστόν, στην Αριστερά δεν πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή.

Όπως έλεγε κι ο Ντα Βίντσι «δεν χρειάζεται να είμαι γάτα για να ζωγραφίσω μια γάτα». Μπορώ να… προσποιούμαι ότι είμαι. Γάτα.

Κατάρρευση της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο προβλέπει ο Βαρουφάκης. Κανένα σίγουρο στο ΤΖΟΚΕΡ βλέπει; Έχει τζακ ποτ.

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την Oικονομία Τρίτη και 13. Σκέψου να το… εφαρμόσει τι έχει να γίνει!

Απορία: Αν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την Προανακριτική για τον Ν. Παππά, γιατί δείχνουν να… φοβούνται τόσο;

Βέβαιοι στο ΜέΡΑ25 ότι τα σχολεία θα κλείσουν ξανά λόγω κρουσμάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Κλ. Γρηγοριάδης θα ασπαστεί νύχτα τον Ιουδαϊσμό…

…και η Σακοράφα θα βγει στο θέατρο! (Τρέμε, Κάτια Δανδουλάκη!)

Σχέδιο… 45 (!) ημερών για την πανδημία καταστρώνουν στην κυβέρνηση. Μπορεί να τα έχουν χαμένα γενικώς, αλλά δεν έχουν χάσει και την… αίσθηση του χιούμορ!

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε αμαξοστάσιο του ΟΣΥ να δει αν κινού­νται τα λεωφορεία. Την επόμενη θα… τσεκάρουν αν δουλεύουν σωστά μπουζί και δισκόφρενα.

Περίοδος μεταγραφών στη showbiz: Ο Ανδρ. Μικρούτσικος στο Open, ο Γ. Δημαράς στο κόμμα Τρά­γκα. Χαμός θα γίνει φέτος στη Μύκονο.

«Έχουμε εμπειρία, ανανέωση και ορμή», δηλώνει η Φώφη. Για το ΚΙΝΑΛ λέει ή… ανοίγει αλυσίδα με delicatessen;

Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζουν οι απόδημοι, αλλά οι ψήφοι τους να μην υπολογίζονται για τις εθνικές εκλογές. Αλλά; Να πάνε στην ψηφοφορία για τη Eurovision;

Ε, όχι και «λαγός» της ΝΔ η Θ. Τζάκρη, κύριοι του ΚΚΕ! Με δωδεκάποντο είναι πιο αργή κι από χελώνα (…που έχει μπει στην κλιμακτήριο).

Κατά δήλωση του Ν. Παπανδρέου, το μισό ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ κι ο ΣΥΡΙΖΑ «ήθελαν να φύγει ο Γιώργος». Η ΓΣΕΕ όχι; Το «Χαμόγελο του Παιδιού»; Η Unicef;

Ο Γ. Δημαράς προσχώρησε, λέει, στο κόμμα του Τράγκα για να ρίξουν από κοινού τη «χούντα Μητσοτάκη»! Αν πάρουν και τον Τόνι Σφήνο θα… σαρώσουν!

Ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θέλει στροφή προς τα αριστερά κι ένας στους τρεις προς το κέντρο. Βλέπω τον Τσίπρα να (το) πηγαίνει εντελώς ευθεία. Στον… τοίχο!

Κατηγορηματικά σίγουρος ο πρωθυπουργός ότι θα εξαντλήσει την τετραετία. Ότι θα βγάλει το εξάμηνο;

Ακούω ότι επικεφαλής ξένων funds τηλεφωνούν στον Άδωνη και… καίγονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αλλά περιμένουν να ανέβουν οι τιμές στα… μούσμουλα.

Γελάτε με τους μικρομεσαίους που παίζουν στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Η άλλη που κρατούσε την ομπρέλα του Τσίπρα έγινε υπουργός.

Νέα βαρυσήμαντη πρόβλεψη Βαρουφάκη: Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει το Τσά­μπιονς Λιγκ. Ο Στ. Γονίδης τη Eurovision. Οι εξωγήινοι θα κατεβούν στο Σύνταγμα.

Να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική φιλοδοξεί ο Αβραμόπουλος. Στις λαϊκές πίστες ο Στρ. Διονυσίου. Το σκέφτονται σοβαρά οι αδελφοί Κατσάμπα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ