Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Όλες οι συνταγές

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Όλες οι συνταγές

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, κάθε μέρα στις 11.30 στον ΣΚΑΪ, μας υπενθυμίζει ότι είναι Ώρα για Φαγητό. Από τη Δευτέρα 19 έως την Παρασκευή 23 Απριλίου, η αγαπημένη μας μαγείρισσα μπαίνει στην κουζίνα της για να μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Πιάτα για το καθημερινό ή το κυριακάτικο τραπέζι μας αλλά και συνταγές για τις ημέρες του Πάσχα.

Δευτέρα 19 Απριλίου – Εύκολα & Υγιεινά

Η Αργυρώ ετοιμάζει σήμερα εύκολα και υγιεινά πιάτα, πιάτα εξαιρετικά θρεπτικά αλλά που τα τρώμε χωρίς τύψεις. Ξεκινάει με σαλάτα με γαρίδες, πλιγούρι και ταχίνι. Συνεχίζει με vegan μπιφτέκια με φυτικό τυρί στον φούρνο, ένα comfort φαγητό που μοιάζει με μπριάμ ή ακόμη και με ρατατούι. Για το τέλος, φτιάχνει, για μικρούς και μεγάλους, δαμάσκηνα ποσέ με επιδόρπιο γάλακτος, ένα εύκολο γλυκό, με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. 

Τρίτη 20 Απριλίου – Μαγειρικό Σχολείο

Σε ένα πρωτότυπο μαγειρικό σχολείο μάς καλωσορίζει σήμερα η Αργυρώ και μας μυεί στα μυστικά της τεχνικής για κλασική και λαχταριστή μαρέγκα. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μαρέγκα ως βάση, φτιάχνει μία πάβλοβα με κρέμα και φράουλες, νόστιμη και εντυπωσιακή για όλα τα τραπέζια μας. Για το τέλος, έχουμε το πιο εύκολο σε προετοιμασία (χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής), frozen yogurt που θα δροσίζει όλες τις ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού μας. 

Τετάρτη 21 Απριλίου – Γλυκά & Αλμυρά

Γλυκά και αλμυρά τα σημερινά πιάτα της Αργυρώς. Ξεκινάει με μία συνταγή για τις ημέρες του Πάσχα. Μία συνταγή – λουκούμι για παραδοσιακά λαζαράκια. Συνεχίζει με ένα αφράτο γλυκό για τον πρωινό καφέ ή το απογευματινό τσάι, το τρουφάτο μυρμηγκάτο. Μία συνταγή, με άρωμα Κέρκυρας, που σίγουρα θα λατρέψουμε. Και για το τέλος, μαγειρεύει ένα απίθανο σνακ για τα burger μας και όχι μόνο, onion rings με φρέσκο τυρί κρέμα.

Πέμπτη 22 Απριλίου – Απλά & Μαγικά

Εύκολες, απλές και μαγικές, οι συνταγές που ετοιμάζει η Αργυρώ σήμερα στην πολύχρωμη κουζίνα της. Ξεκινάει με τα μυστικά για να φτιάξουμε το πιο ζουμερό και αφράτο χταπόδι πλοκάμι στη λαδόκολλα. Ένα φαγητό για μερακλήδες. Συνεχίζει με μία θρεπτική οσπριοσαλάτα με φυτικά κεφτεδάκια για τους vegan foodies. Για το τέλος, ετοιμάζει σπιτικά, αφράτα και λαχταριστά πεϊνιρλί με τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές για όλα τα γούστα.

Παρασκευή 23 Απριλίου – Νόστιμα & Λαχταριστά

Νόστιμες και λαχταριστές οι σημερινές συνταγές, με άρωμα από ελληνικά νησιά και με γεύση από παράδοση. Η Αργυρώ ξεκινάει με μία απίθανη κερκυραϊκή φογάτσα. Ένα γλυκό που μυρίζει σε όλα τα σπίτια του νησιού κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς πρόκειται για το παραδοσιακό τσουρέκι της Κέρκυρας. Στη συνέχεια μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε παγωτό με φράουλες, χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής. Μία γρήγορη συνταγή, με ελάχιστα υλικά και αντί για φράουλες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ποικίλα φρούτα της αρεσκείας μας. Για το τέλος, ετοιμάζει γίγαντες με σπανάκι στον φούρνο. Ένα φαγητό για όλη την οικογένεια.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 11.30, στον ΣΚΑΪ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:
https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/ora-gia-fagito/sezon-2020-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ