Θανάσης Χατζόπουλος στο “Π”: Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου – Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Θανάσης Χατζόπουλος στο “Π”: Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου – Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Του
ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους ΔΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Έχω δεθεί με την ομάδα και ειδικά μετά απ’ όσα ζήσαμε την περσινή χρονιά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα αφήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα να καταστραφεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ασχολήθηκα τόσο ενεργά από το καλοκαίρι και μετά. Σε μια περίοδο δύσκολη, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλο τον κόσμο.

Η πανδημία δημιούργησε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε η ζωή μας, η καθημερινότητά μας και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα συνεχιστεί αυτό. Γι’ αυτό και η απόφαση που πήρα από τη μία ήταν εύκολη, διότι δεν θα μπορούσα να αφήσω τον ΠΑΟΚ και το μπάσκετ. Από την άλλη επρόκειτο για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα. Θέλει πολύ χρόνο, γιατί ταυτόχρονα πρέπει να κοιτάξω και την επιχείρησή μου αλλά και τον ΠΑΟΚ. Όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με μεράκι και μεθοδικά θα έχεις αποτέλεσμα.

Με τη βοήθεια και του επιστήθιου φίλου μου Βασίλη Τριλυράκη κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Η απουσία του κόσμου για τον ΠΑΟΚ μεταφράζεται σε τεράστια απώλεια εσόδων και δυναμικής στην έδρα του. Νομίζω όμως ότι βάλαμε μια τάξη στα πράγματα.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ήταν μια ιδέα μονόδρομος και αποδείχθηκε από τη μαζική συμμετοχή του κόσμου ότι δεν ήταν λανθασμένη. Έφερε συσπείρωση, ο κόσμος του ΠΑΟΚ γύρισε ξανά το κεφάλι του προς το μπάσκετ με λαχτάρα, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο.

Με ρωτάνε συχνά ποια είναι τα όνειρά μου για τον ΠΑΟΚ. Είναι τα ίδια με των φιλάθλων του και των συνοπαδών μου. Ονειρεύομαι και αυτό που θέλω για τον ΠΑΟΚ είναι να τον δω να μεγαλουργεί και πάλι. Να ζήσει ξανά η ομάδα μεγάλες στιγμές, σαν αυτές της δεκαετίας του ‘90.

Πριν από δύο εβδομάδες τιμήσαμε τον πρόεδρο της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, τον Νίκο Βεζυρτζή και στο πρόσωπό του όλη την ομάδα που πριν από 30 ακριβώς χρόνια είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Η ομάδα αγωνίστηκε με επετειακές εμφανίσεις, στο γήπεδο υπήρχε σε περίοπτη θέση του παρκέ ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με ένα ειδικό λογότυπο που λανσάραμε για την περίσταση και όλα αυτά έφεραν στο μυαλό μας όμορφες αναμνήσεις. Και μαζί μια σφοδρή επιθυμία να τα ζήσουμε ξανά.

Δεν είναι εύκολο. Θέλει υπομονή και επιμονή. Τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη. Τόσα χρόνια περιμέναμε, μπορούμε να περιμένουμε λίγο ακόμη. Εάν είμαστε ενωμένοι και συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα θα επιταχύνουμε και αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ σημαντικό όλα να γίνουν με σωστό τρόπο και να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ