«Έφυγε» από τη ζωή ο εφοπλιστής Ιωάννης Αγγελικούσης, πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group

«Έφυγε» από τη ζωή ο εφοπλιστής Ιωάννης Αγγελικούσης, πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group

«”Έφυγε” από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 73 ετών ο εφοπλιστής Ιωάννης Αγγελικούσης μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας Αγγελικούση που εκδόθηκε πριν από λίγο αναφέρονται τα εξής:

«Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης, η Μαρία Αγγελικούση, κόρη του Ιωάννη Αγγελικούση, προέδρου του Αngelicoussis Group of Companies, αναγγέλλει τον θάνατο του πατέρα της, νωρίτερα σήμερα, 10 Απριλίου, ο οποίος απεβίωσε ήρεμα στον ύπνο του, περιστοιχιζόμενος από τα μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η απώλειά του θα είναι δυσβάσταχτη.

Ο Ιωάννης Αγγελικούσης υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις 20 Μαρτίου και παρά την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα που του παρείχε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Η οικογένειά του επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους ιατρούς και τους νοσηλευτές για την υποστήριξη και τη φροντίδα που του παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Το σύνολο των εργαζομένων στις επιχειρήσεις της οικογένειας Αγγελικούση σε όλον τον κόσμο ενημερώθηκαν νωρίτερα σήμερα για τα θλιβερά νέα.

Η οικογένεια παρακαλεί να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της σ’ αυτή τη στιγμή του μεγάλου πένθους.

Η κόρη του Ιωάννη Αγγελικούση, Μαρία, τον διαδέχεται ως Chief Executive Officer του Angelicousis Group of Companies».

Κυρ. Μητσοτάκης για την απώλεια του Ι. Αγγελικούση: Ο παγκόσμιος εφοπλισμός έχασε, έναν από τους πρωταγωνιστές του και η ελληνική ναυτοσύνη θρηνεί τον κορυφαίο της καπετάνιο

Γιάννης Πλακιωτάκης για τον θάνατο του εφοπλιστή Ι. Αγγελικούση: «Η ναυτιλία πενθεί έναν σπουδαίο Έλληνα»

Βαρβιτσιώτης για τον θάνατο του εφοπλιστή Ιωάννη Αγγελικούση: Σήμερα η ελληνική ναυτιλία είναι φτωχότερη

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε εδώ