Να λέμε πάλι καλά που στην κυβέρνηση τα έχουν χαμένα με την πανδημία… Σκεφτείτε να μην ήξεραν τι τους γίνεται

Να λέμε πάλι καλά που στην κυβέρνηση τα έχουν χαμένα με την πανδημία… Σκεφτείτε να μην ήξεραν τι τους γίνεται

Το 53% των Ελλήνων πιστεύει ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.Το άλλο 47% θα εγκατέλειπε προληπτικά τη χώρα.

Άκου μετάλλαξη… αφρικανικού ιού με βραζιλιάνικο και βρετανικό. Σαν να κάνουν παιδί ο Άδωνης με την Άντζ. Δημητρίου. Ο Παπαδημούλης με την Πάολα.

Καταγγέλλει η κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για την πανδημία. Και τι φοβούνται δηλαδή; Μην τους φάει την ευρεσιτεχνία;

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας θέλει ο πρωθυπουργός ώστε να κριθεί συνολικά για το έργο του. Μια κι… έξω, που λένε.

Ισχυρίζεται η Φώφη ότι ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την πανδημία για να εξοντώσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ενώ απώτερος στόχος του…

…είναι να πλήξει το κύρος του Πούτιν και να ανέβουν οι τιμές στις πατάτες Αιγύπτου.

Έπειτα από 600 τόσες πορείες, διαδηλώσεις κ.ά., ψάχνουμε γιατί δεν μειώνονται τα κρούσματα. Είδηση είναι ότι δεν μεταδώσαμε τον ιό και στους εξωγήινους.

Έρευνα έδειξε ότι στο lockdown αυξήθηκε η ερωτική διάθεση των Ελλήνων, μειώθηκαν όμως οι γεννήσεις! Τι έγινε; Με… άσφαιρα πυρά πυροβολούσαμε τόσους μήνες;

Σωστά! Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε το έργο του Ελληνικού είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν το πολέμησε είναι… σύντομο ανέκδοτο!

Κατά τον Γεραπετρίτη… Μπάιντεν και Μητσοτάκης έχουν «προσωπική σχέση». Έκαναν μαζί φαντάροι και τα weekends κάνουν mountain bike στην Πάρνηθα.

Τι εννοούν οι Ευρωπαίοι όταν λένε ότι θα επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία αν συνεχίσει τις προκλήσεις; Αν… φτάσει ο Ερντογάν για καφέ στο Σούνιο; (Συνοδεία αντιτορπιλικών…)

Ούτε μία γκάφα την εβδομάδα που πέρασε ο Άδωνης. Τι έγινε; Ίωση είχε κι ήταν ψυχολογικά πεσμένος;

Ο Τσίπρας είχε στείλει εξώδικο σε δημοσιογράφους γιατί έθιξαν την υπόληψή του. Τώρα φωνάζει επειδή αστυνομικοί έστειλαν εξώδικο στον Βαξεβάνη. Προφανώς…

…μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπόληψη, όλοι οι άλλοι έχουν… ακτινίδια Πιερίας!

Το πραγματικό πρόβλημα του ΚΙΝΑΛ είναι ότι είναι μέσα Κεγκέρογλου και Σκανδαλίδης και έξω Βενιζέλος και Φλωρίδης.

Ύπουλο σχέδιο της κυβέρνησης καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης θέλει να κλείσει όλα τα ζαχαροπλαστεία για να ανοίξει delicatessen η Μαρέβα.

Είδα τις προάλλες στα κανάλια τον Τζανακόπουλο. Έχει δίκιο τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες της χώρας βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Μητσοτάκης. Οι πρόωρες εκλογές το ξέρουν;

Κρίση στο ελληνικό θέατρο: Ο Βαρουφάκης καταγγέλλει τηn κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου, η Μπαρμπαρίγου ότι της έκλεψαν τη συνταγή για τη γαλατόπιτα Μάνης!

Αποχωρεί από την πολιτική ο Κ. Καραμανλής! Γιατί μέχρι πρότινος ήταν εδώ;

Αν το ’ξερε ο Μαρξ ότι θα επηρέαζε ιδεολογικά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, δεν θα έγραφε το «Κεφάλαιο» αλλά τα «10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το σούσι».

Έρευνα του Αμερικανικού Πενταγώνου αναφέρει ότι ίσως και να υπάρχουν UFO. Αν πεταχτούν μια βόλτα προς Ελλάδα μεριά θα… βεβαιωθούν!

Έχει δίκιο ο Ραγκούσης. Δεν άλλαξε ιδεολογική παράταξη, επάγγελμα άλλαξε. Από… «κηπουρός» του Γιωργάκη, αποθηκάριος του Τσίπρα.

O Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) νομίζει ότι τον 21ο αιώνα θα έχουμε σοσιαλιστική επανάσταση. Είναι σαν πιστεύει ότι θα πάρει το Τσά­μπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βελόπουλος ότι θα γίνει πρωθυπουργός, ότι θα κερδίσει το «Survivor» ο… Τριαντάφυλλος.

Το 1% των Ελλήνων (δημοσκόπηση) αισθάνεται αδιαφορία για την καταστροφή της Σμύρνης. Ο Φίλης θα είναι ή η Ρεπούση.

Αυτή η Μ. Παγώνη, που πρωί – μεσημέρι – βράδυ είναι στα κανάλια, πότε ακριβώς δουλεύει;

Είχαμε κι έκρηξη ηφαιστείου στη… γειτονική Ισλανδία. Θυμάται κανείς αν τώρα τελευταία είχε πάει προς τα εκεί ο Μητσοτάκης;

Αλλά, πάλι, αν είχε πάει, εκτός από την έκρηξη θα είχαμε ακόμη μία – δύο θεομηνίες και δύο – τρία ναυάγια.

Άλλες εποχές μπαίναμε στη λίστα αναμονής για τραπέζι στον Πλούταρχο. Τώρα για ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό»!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ