ERTWORLD: Σε απευθείας μετάδοση η εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

ERTWORLD: Σε απευθείας μετάδοση η εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, στις 19:00, ώρα Ελλάδας, η ERTWORLD θα μεταδώσει ζωντανά από την Νέα Υόρκη την εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Καθεδρικό ναό Holy Trinity στο Manhattan, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, η οποία θα διαρκέσει 15 λεπτά. Θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα διάρκειας μιάμισης ώρας.

Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει βίντεο για την Επανάσταση του 1821, σύντομες ομιλίες από εξέχοντα μέλη της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής και της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας και καλλιτεχνικό μέρος.

«Master of Ceremonies» θα είναι ο Τζορτζ ΣτεφανόπουλοςChief Anchor του ABC. Την αφήγηση των βίντεο κάνει ο βραβευμένος ηθοποιός Ντένις Μπουτσικάρης. Στην εκδήλωση συμμετέχει ο επικεφαλής της Πλειοψηφίας της Αμερικανικής Γερουσίας Τσαρλς Σούμερ. Επίσης θα μιλήσουν, η Congresswoman Ντίνα Τάιτους και ο Congressman Κωνσταντίνος Μπιλιράκης.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες μέσω βίντεο θα εμφανιστούν, ο CEO της Pfizer κ. Αλβέρτος Μπουρλά και ο Τζον Νεγκροπόντε, Director of National Intelligence.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συμμετέχουν η σοπράνο Καρολίνα Πηλού, γνωστή από τις εμφανίσεις της στην Metropolitan Opera και ο βαρύτονος Στέφανος Κορωναίος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Teatro Grattacielo της Νέας Υόρκης. To πρόγραμμα υπογράφει ο σκηνοθέτης Πολ Λίγκας. Θα χρησιμοποιηθούν εννέα κάμερες για την κάλυψή του. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE από το ERTflix στη διεύθυνση, https://www.ertflix.gr/ertworld-live/

Την ERTWORLD μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε στην Ελλάδα και από τις πλατφόρμες NOVA και COSMOTE, στην Ευρώπη δορυφορικά από τρεις διαφορετικούς δορυφόρους και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δορυφορικά, καλωδιακά και διαδικτυακά.

Διαδικτυακά σε κινητά, υπολογιστές, tablet και smart tv μπορείτε να παρακολουθείτε την ERTWORLD από το ERTFLIX. και από το site, ertnews.gr


Σχολιάστε εδώ