LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Κηνυγούν τον ίδιο στόχο…

LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Κηνυγούν τον ίδιο στόχο…

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  στις 19:30 για τα Play Out – 1η αγωνιστική.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά και Audio Streaming από το NOVASPORTS HD



Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος παίζουν μεταξύ τους στο ξεκίνημα τον πλέι άουτ, με διαφορά τριών βαθμών, αλλά με παραπλήσιους στόχους. Αρχικά τους λίγους βαθμούς που χρειάζονται για να εξασφαλιστούν στην κατηγορία και μαθηματικά, και στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Οι συγκινήσεις από τα παιχνίδια τους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα φέτος είναι ακόμα νωπές.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Έκανε εντυπωσιακό φινάλε στην κανονική περίοδο και την ολοκλήρωσε με απόσταση 12 βαθμών από τον κίνδυνο, ενώ παράλληλα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από το τέλος Ιανουαρίου έχει κάνει οκτώ νίκες, τις πέντε από αυτές εκτός έδρας!

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα είναι αήττητος στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια του, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, που το χρησιμοποίησε σαν έδρα. Έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά!

Το σερί του ενισχύουν οι τρεις νίκες στο Κύπελλο, αλλά και μόνο στο πρωτάθλημα έχει κάνει εντυπωσιακό φινάλε, αφού δεν έχασε τα  τέσσερα τελευταία. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει μαζέψει 16 βαθμούς, ενώ στα 18 πρώτα είχε μόλις 15 βαθμούς!

Ξεκινάει τα πλέι άουτ από την έδρα του, όπου έχει κάνει τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία επίσημα, βέβαια το ένα για το Κύπελλο είναι στο Αγρίνιο. Αμέσως πριν είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά πάλι εκτός Ιωαννίνων, στο Περιστέρι. Η τελευταία ήττα στη φυσική του έδρα ήταν από τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος ξεκινά τα πλέι άουτ με στόχο να εξασφαλιστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Και ξεκινάει από εκεί όπου έκανε  την τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Έφερε ισοπαλία 0-0 στη Λαμία, κάνοντας τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή του αναλογικά, από το 2015. Ξεκινάει τα πλέι άουτ από εκεί που πέτυχε την τελευταία του νίκη εκτός έδρας, τα Γιάννενα. Η νίκη στα Γιάννενα είναι η μοναδική στα εννέα τελευταία εκτός έδρας, όπου έχει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Μεταξύ τους
Παίζουν το πέμπτο παιχνίδι τους στη σεζόν. Ο ΠΑΣ νίκησε στο Περιστέρι και ο Ατρόμητος στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο ο Ατρόμητος πήρε 2-2 εκτός έδρας, αλλά έχασε 3-2 στην έδρα του και αποκλείστηκε. Μόλις τέσσερις μέρες μετά τη νίκη του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα.

Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο ήταν η μοναδική του στα επτά τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα, αφού δεν είχε νίκη στα αμέσως οκτώ προηγούμενα.

Στα Γιάννενα ο Ατρόμητος κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού είχε μια μόλις νίκη στα 13 προηγούμενα!

Η ιστορία
Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 11
Ισοπαλίες: 9
Νίκες Ατρόμητου: 10
Με γηπεδούχο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 9
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Ατρόμητου: 3

Τα παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο
31.10.2020: Ατρόμητος – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
(37’ σουτ Ελευθεριάδης, 70’ σουτ Κάργας)
31.01.2021: Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-1
(5’ σουτ Αγκάγιεφ)

(Mε πληροφορίες: SuperLeague)

 


Σχολιάστε εδώ