HAPPY TRAVELLER: Κόστα Ρίκα, Μέρος Β’ (trailer)

HAPPY TRAVELLER: Κόστα Ρίκα, Μέρος Β’ (trailer)

Στο προηγούμενο επεισόδιο, το Happy Traveller ξεκίνησε το ταξίδι του στην Κόστα Ρίκα. Στην καταπράσινη χώρα της Κεντρικής Αμερικής που δεν έχει στρατό αλλά έχει φιλόξενους κατοίκους.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ, ο Ευτύχης συνεχίζει το καταπληκτικό οδοιπορικό στη χώρα, που τον εντυπωσίασε με τα τροπικά δάση της και τις παραδεισένιες παραλίες της.

 

Οδηγεί ακόμα πιο βόρεια στην ενδοχώρα και εξερευνά το εθνικό πάρκο του ηφαιστείου Τενόριο με τον γαλάζιο ποταμό (Rio Celeste). Περπατά μέχρι τον εντυπωσιακό καταρράκτη και τις πηγές με το χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα. Στη συνέχεια, βάζει πλώρη για το τροπικό δάσος Μοντεβέρντε, ένα από τα πιο πλούσια σε βιοποικιλότητα δάση της κεντρικής Αμερικής. Εκεί, εκτός από πεζοπορία στη φύση, κάνει και zip line, μια από τις πιο διαδεδομένες ταξιδιωτικές δραστηριότητες στην Κόστα Ρίκα. Σε αυτό το επεισόδιο, βλέπει βραδύποδες, ιγκουάνα, μαϊμούδες και στη νυχτερινή βόλτα στη ζούγκλα συναντά μικροσκοπικά βατραχάκια με κόκκινα μάτια, σκορπιούς που φωσφορίζουν και ταραντούλες.

HAPPY TRAVELLER στην Κόστα Ρίκα, Μέρος Β’
Σάββατο 13 Μαρτίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ