Στις 16/3 η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

Στις 16/3 η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου, με εκπροσώπους και των τεσσάρων ομάδων που συνεχίζουν (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα), καθώς η ΕΠΟ ικανοποίησε σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει από την Ομοσπονδία να μεταφέρει ημερολογιακά την κλήρωση από τις 19 στις 16 Μαρτίου, λόγω του αγώνα-ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στις 18 του μήνα.

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».


Σχολιάστε εδώ