Κούνελος και Αρκούδα: Ιπτάμενος μεζές

Κούνελος και Αρκούδα: Ιπτάμενος μεζές

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο του Julian Gough
σε εικονογράφηση του Jim Field

Ιπτάμενος μεζές

στην ξεκαρδιστική σειρά «Κούνελος & Αρκούδα» 

Στην άκρως χιουμοριστική σειρά βιβλίων που απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και πάνω, ο Κούνελος και η Αρκούδα, οι δύο μοναδικοί και αχώριστοι ήρωες, μέσω των περιπέτειών τους προσφέρουν στους μικρούς αναγνώστες τα πιο πρωτότυπα μαθήματα για τη φιλία και την αποδοχή.




Συγγραφέας
Julian Gough
Εικονογράφηση
Jim Field
Μετάφραση
Αντώνης Παπαθεοδούλου


ΣΠΛΑΣ! Τι είναι αυτό το Μυστηριώδες Πράγμα που σκάει στην ήρεμη λιμνούλα μια καλοκαιριάτικη μέρα; Είναι κάτι συναρπαστικό ή μήπως κάτι πολύ τρομακτικό; Είναι μια χνουδωτή κουκουβάγια ή ένα πεινασμένο τέρας; Υπάρχει ζώο με χειρότερες συνήθειες από του Κούνελου;
Ο Κούνελος είναι σίγουρος ότι μπορεί να λύσει το μυστήριο. Όταν, όμως, η ωραιότερη μέρα της ζωής του αρχίζει να μεταμορφώνεται στη χειρότερη μέρα της ζωής του, θα χρειαστεί τη βοήθεια της Αρκούδας!

 

Απόσπασμα βιβλίου 


Έγραψαν για τα βιβλία της σειράς:

Μια χιουμοριστική ιστορία, ιδανική για νέους αναγνώστες.
—Foreword Reviews

Το τέλειο κωμικό ντουέτο!
—The Times

Τι είναι όμως αυτό που έχουν οι ιστορίες του Gough και διαφέρουν από τις περισσότερες άλλες που απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού; Το χιούμορ. Το αυθεντικό, έξυπνο, αβίαστο χιούμορ.
―Κόκκινη Αλεπού

…ιστορίες για την ουσία της φιλίας, με σοφία, αρκετά αστεία και πολλή φασαρία!
―Elniplex


Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Ο Julian Gough είναι βραβευμένος μυθιστοριογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής, μουσικός και σεναριογράφος. Γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Ιρλανδία και τώρα ζει στο Βερολίνο. Ανάμεσα στα πολλά που έχει γράψει, είναι και το φινάλε του Minecraft, του πιο επιτυχημένου ηλεκτρονικού παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

Ο Jim Field είναι βραβευμένος εικονογράφος, σχεδιαστής χαρακτήρων και σκηνοθέτης ταινιών κινουμένων σχεδίων. Μεγάλωσε στο Farborough, δούλεψε στο Λονδίνο και τώρα ζει στο Παρίσι. Το Cats Ahoy!, το πρώτο του εικονογραφημένο βιβλίο σε κείμενο του Peter Bently, απέσπασε το Booktrust Roald Dahl Funny Prize. Είναι περισσότερο γνωστός για τα βατράχια πάνω σε κούτσουρα που ζωγραφίζει για το διάσημο βιβλίο του Oi Frog. Του αρέσει να παίζει κιθάρα και να πίνει καφέ.


Αναζητήστε και τις άλλες περιπέτειες με ήρωες τον Κούνελο και την Αρκούδα, σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου:

Παράξενα φράγματα συμβαίνουν (Ίκαρος, 2021)
Οι κακές συνήθειες του Κούνελου (Ίκαρος, 2019) 
Φασαρίες στο δάσος (Ίκαρος, 2019) 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ξενόγλωσσος Τίτλος: Rabbit & Bear: Attack of the Snack
Σειρά: Κούνελος και Αρκούδα
Ηλικία: 7+
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία
ISBN: 978-960-572-366-8


Σχολιάστε εδώ