O Άκης Δείξιμος τραγουδάει για την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου “Διονύσιος Θεοφιλάτος” – Διαδικτυακή συναυλία! (Live streaming)

O Άκης Δείξιμος τραγουδάει για την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου “Διονύσιος Θεοφιλάτος” – Διαδικτυακή συναυλία! (Live streaming)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021
διαδικτυακά από το 
www.viva.gr./tickets/streaming/



Πατήστε εδώ και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί την Κυριακή της Αποκριάς με ένα διαφορετικό τρόπο. Να στήσουμε μια διαδικτυακή ¨Βεγγέρα¨.
Μπορεί να είμαστε περιορισμένοι στο χώρο μας, η δύναμη της αγάπης όμως μηδενίζει τις αποστάσεις και τους αποκλεισμούς.

Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου ‘’Διονύσιος Θεοφιλάτος’’

Ο Άκης Δείξιμος με το μοναδικό ταλέντο του, θα αναλάβει να μας ταξιδέψει και να μας θυμίσει ότι η αγάπη, το κέφι, η χαρά, δεν μπαίνουν καραντίνα αν δεν το επιτρέψουμε.

Για μια ακόμη χρονιά ο Άκης και οι μουσικοί του στέκονται στο πλευρό του “Σπιτικού της Αγάπης”, προσφέροντας αφιλοκερδώς το κέφι και τη χαρά που τόσο πολύ έχουν στερηθεί στη ζωή τους, οι ταπεινωμένοι και άποροι παππούδες και γιαγιάδες μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει σύνδεση με το “Σπιτικό της Αγάπης”, φτιάχνοντας έτσι μια μεγάλη παρέα γεμάτη κέφι και χαμόγελο, συναισθήματα που οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας, τα έχουν περισσότερο ανάγκη αυτή τη περίοδο.


Για συμμετοχή  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


Το “Σπιτικό της αγάπης” της ΚΜΜ λειτουργεί από το 1962 και είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά, άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή εισφορά τους.



Στεγάζει ανθρώπους που στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής τους, στα γεράματα, βρέθηκαν χωρίς χρήματα και χωρίς ανθρώπους γύρω τους.


Στο “Σπιτικό μας” δεν φιλοξενείται αυτός που δίνει τα περισσότερα, αλλά αυτός που έχει τα λιγότερα. Είναι ο πιο ανήμπορος, αυτός που δεν έχει καθόλου εισόδημα, δεν έχει σπίτι, δεν έχει παιδιά ή στενούς συγγενείς να του σταθούν. Οι συνάνθρωποί μας που έχουν αποκάμει. Οι απελπισμένοιι!
Αν και εσείς ονειρεύεστε έναν άλλο κόσμο, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και θέλετε να είστε μέρος αυτής της αλλαγής, γίνετε ¨Συγγενής¨ σε έναν από τους εγκαταλελειμμένους παππούδες μας πατώντας εδώ: https://www.kmerimnamosxatou.gr/donation/

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ¨Σπιτικό της Αγάπης¨ της ΚΜΜ, διαθέστε λίγο από τον χρόνο σας και γνωρίστε μας καλύτερα εδώ: https://www.kmerimnamosxatou.gr/PubM/KMM_afhghmagiasyggeneis.pdf

Κάλεσμα στηρίξης της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου απο τον Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου

Βρείτε το ΚΜΜ στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/kmerimna
Instagram: https://www.instagram.com/koinoniki_merimna_moschatou
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC3lB2D7v5NPjrk7ghpRYiTw
LinkedIn: https://bit.ly/2NH4Yoh

Website: https://www.kmerimnamosxatou.gr/


  • Η σελίδα προβολής της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη για είσοδο (log in) των πελατών από 7/3 στις 20:00 έως και 8/3 στις 23:59. Από τη στιγμή εισόδου σας στη σελίδα προβολής, έχετε 4 ώρες στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

 


Σχολιάστε εδώ