Μάκης Κουρής: Όλα τα είχαμε, οι «Λιγνάδηδες» μας έλειπαν!

Μάκης Κουρής: Όλα τα είχαμε, οι «Λιγνάδηδες» μας έλειπαν!

Διέσυρε το Εθνικό μας Θέατρο σε όλη την οικουμένη

-Για τα ανήλικα παιδιά που έπεφταν στα δίχτυα «επωνύμων» με «βίτσια», με υποσχέσεις, π.χ., ότι θα γίνονταν ηθοποιοί, η Πολιτεία δεν ήξερε τίποτα, αντίθετα τους προστατεύει κι από πάνω

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ - Θαρραλέα

Θα τα πούμε έξω από τα δόντια… Γίναμε ρεζίλι των σκυλιών… Όλη η Ευρώπη γελάει μαζί μας…

Δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία η κυβέρνηση. Δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε, ότι δεν άκουσε τίποτα. Ότι δεν πίστευε πως μπορεί να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις… Να εκβιάζονται νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν πράξη αυτό που έχουν ονειρευτεί… Που εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν, αγνοώντας τις παγίδες που έχουν στήσει οι επικεφαλής στον χώρο που εξουσιάζουν… για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους… Κανένας από τους κρατούντες δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε. Ότι έπεσε από τα σύννεφα με τον οχετό που έσπασε πριν από δέκα μέρες και βρώμισε τον χώρο του Εθνικού μας Θεάτρου, το οποίο έχουν κοσμήσει με τη συμμετοχή τους κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως ο Αλέξης Μινωτής, η Κατίνα Παξινού και άλλα «ιερά τέρατα» της τέχνης.

Πριν από έναν μήνα αναγκάστηκε, μετά από πολλά χρόνια σιωπής, η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου να χτυπήσει την καμπάνα της «Παναγίας των Παρισίων» καταγγέλλοντας όσα είχε ζήσει ως μέλος της εθνικής ομάδας, με τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του επικεφαλής για να ενδώσει στις ορέξεις του.

Για λίγες ημέρες ήταν το κύριο θέμα σε όλη τη χώρα. Ο κόσμος δεν πίστευε στα αυτιά του ακούγοντας ότι συμβαίνουν τέτοιες αθλιότητες στον χώρο του Αθλητισμού, που έχει κι αυτός τους Άθλιούς του.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον της χώρας μας…

Έσπασε το απόστημα που τα τελευταία χρόνια μόλυνε τον χώρο του Εθνικού Θεάτρου μας… Και η μπόχα έφτασε ως τα κυβερνητικά κτίρια.

Ο εκλεκτός του Μαξίμου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δημήτρης Λιγνάδης, είχε στήσει το «μαγαζάκι» του στο σπίτι του, όπου «εκμεταλλευόταν» ανήλικα προσφυγόπουλα, μέχρι που έσκασε η βόμβα… Και από κει και πέρα πέρασε στην… αρμοδιότητα της Αστυνομίας, που δεν εισέβαλε στο «διαμέρισμά» του για να συλλέξει όλα τα… σύνεργα! Αν ήταν κανένα «κλεφτρόνι», θα είχε γίνει αιφνιδιαστική είσοδος στο «διαμέρισμα της κόλασης», από το οποίο θα μάζευαν όλα τα σχετικά πειστήρια…

Δεν θα σταθούμε σε εκείνους που επιχείρησαν να πολιτικοποιήσουν τη σύλληψη του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού μας Θεάτρου, στον ισχυρισμό ότι η σύλληψη ήταν… στημένη για να εκθέσουν τον πρωθυπουργό, γιατί λένε ότι ήταν φίλος του Μητσοτάκη. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Ο… εντιμότατος κ. Δ. Λιγνάδης σε κάθε «κίνησή» του θα έπρεπε να είχε πάνω από όλα τη διαφύλαξη του κύρους του Εθνικού μας Θεάτρου, οι ρίζες του οποίου φτάνουν στους αρχαίους τραγωδούς μας. Και αυτό είναι χρέος κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ