Ο αντι­καταστάτης του Λιβάγια δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο…

Ο αντι­καταστάτης του Λιβάγια δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο…

Του
Μιχάλη Φουστέρη


Με τα καλά και τα στραβά του, ο Μάρκο Λιβάγια ήταν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Με εξαιρετική τεχνική, αέρινη ντρίμπλα και ισχυρή προσωπικότητα, βοήθησε πολύ την ΑΕΚ να κατακτήσει όσα κατέκτησε επί των ημερών του, πρωτάθλημα και πορείες στην Ευρώπη.

Φυσικά, ο δύσκολος χαρακτήρας του συχνά αποτέλεσε σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα του, γεγονός πάντως που δεν απέτρεψε τον Δημήτρη Μελισσανίδη από το να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης για άλλα τέσσερα χρόνια, αντί συνολικής αμοιβής 4 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος άσος την αρνήθηκε, θεωρώντας τη μικρή, και με αμοιβαίες εντέλει υποχωρήσεις λύθηκε πρόωρα το συμβόλαιό του προκειμένου μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον να συνεχίσει στη Χάιντουκ της πατρίδας του.

Όσον αφορά την «Ένωση», το θέμα πλέον δεν πρέπει να είναι ο Κροάτης, που αποτελεί παρελθόν, αλλά η επόμενη ημέρα, ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να τον αντι­καταστήσει. Διότι μόνο με υψηλού επιπέδου παίκτη θα αναπληρωθεί επαρκώς το κενό του και τίποτα λιγότερο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ