Κάνε Focus

Κάνε Focus

Συγγραφείς
Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Les Hewitt
Μεταφραστής
Χρήστος Μπαρουξής

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν και άλλοι πρέπει διαρκώς να παλεύουν, συναντώντας μόνο εμπόδια στον δρόμο τους;

Είναι απλό: Οι πρώτοι εστιάζουν σε αυτό που θέλουν, ενώ οι δεύτεροι όχι.
Στο Κάνε Focus θα ανακαλύψετε ορισμένες στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, θα μάθετε πώς:
*Να εστιάσετε στα δυνατά σας σημεία και να αποβάλετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω.
*Να μεταμορφώσετε τις κακές συνήθειες σε συνήθειες που θα σας εξασφαλίσουν ευημερία.
*Να δημιουργήσετε μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, χωρίς ενοχές.

Είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας. Αυτό που είστε σήμερα είναι συνέπεια των επιλογών που κάνατε στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο μαθήματα. Και η ικανότητά σας στο να εστιά­ζετε στα σημαντικά θα καθορίσει το μέλλον και την επιτυχία σας σε κάθε επίπεδο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς 

Ο Jack Canfield είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων Βάλσαμο για την Ψυχή, η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers των New York Times. Μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει 146 τίτλους και έχει πουλήσει εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε 47 γλώσσες. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία του Μάθετε να Διεκδικείτε και να Παίρνετε αυτά που Θέλετε, Τόλμησε και θα Νικήσεις, Η Επιτυχία Βήμα Βήμα: Δημιουργώντας Αποτελεσματικές Σχέ­­­­σεις, Η Επιτυχία Βήμα Βήμα: Βασικές Αρχές Προσωπικής Ανάπτυξης και Το Κλειδί για τον Νόμο της Έλξης. Ο Jack Canfield έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεοπτικά σόου και το 2006 στο ντοκιμαντέρ αυτοβελτίωσης «Το Μυστικό», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
.
Ο Mark Victor Hansen είναι Αμερικανός ομιλητής για θέματα προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτής και συγγραφέας. Είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων Βάλσαμο για την Ψυχή, η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers των New York Times.
.
Ο Les Hewitt είναι ο ιδρυτής του εκπαιδευτικού προγράμματος Κάνε Focus, που εστιάζει σε μια ζωή με περισσότερες επιτυχίες και λιγότερο στρες. Είναι ένας διεθνούς φήμης best selling συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο Κάνε Focus είναι Νο 1 στη λίστα των ευπώλητων των New York Times με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τα 825.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ, ενώ έχει μεταφραστεί σε 21 γλώσσες.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ 

Ξενόγλωσσος Τίτλος: The power of focus – Revised anniversary edition
Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ISBN: 978-960-653-244-3

Σχολιάστε εδώ