Αποκλειστικό: Ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων… Από τον… Μάιο του 2030!

Αποκλειστικό: Ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων… Από τον… Μάιο του 2030!

Αμέσως μετά, τον… Ιούνιο του 2035, θα ανοίξουν καφέ κι εστιατόρια και θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Τον… Αύγουστο του 2038.

Το 14% πιστεύει ότι η χώρα θα επιστρέψει στη φυσιολογική καθημερινότητα μέσα στο 2021. Και το άλλο 86%; Όταν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα;

Μαζικούς εμβολιασμούς, αλλά από τον… Απρίλιο υπόσχεται ο Β. Κικίλιας. Μέχρι τότε… νηστεία, προσευχή και lockdown.

Γιατί λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι στο θέμα της πανδημίας η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις; Αποκλείεται δηλαδή να είναι οι εξελίξεις που τρέχουν μπροστά από την κυβέρνηση;

Πες, πες, υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ θα πιστέψουν τελικά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Δεδομένου ότι ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 λένε όχι, με ποιους ακριβώς θα κάνουν προοδευτική κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ; Τον Κιμούλη και τον Στ. Γονίδη;

Στο Τατόι, αντί για το Σύνταγμα, η φετινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Λίγο ακόμη να ανέβουν τα κρούσματα του κορονοϊού και θα… αποδίδουμε τιμές στη Σελήνη.

«Ναι στη φύλαξη των πανεπιστημίων, όχι στην αστυνομοκρατία», λέει η Φώφη. Αντί για security, να βάλουμε να τους φυλάνε οδοντίατροι ή έστω… top model.

Μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο, «δωράκια» στις επιχειρήσεις, μειώσεις φόρων κ.λπ. εντός του 2021. Ευτυχώς που οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας!

Ο Γ. Σουφλιάς καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είχε φτιάξει ως υπουργός Παιδείας. Το… 1992. Όταν η Ακρόπολη ήταν οικόπεδο εκτός σχεδίου!

Η κυβέρνηση καλεί τους αλβανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αλβανός επενδυτής; Σαν να λέμε… αφγανός influencer στη Μύκονο.

Απορία: Τις γκάφες ο Άδωνης τις κάνει βάσει σχεδίου ή του προκύπτουν χύδην κι αυθορμήτως;

«Εγκληματική» η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση», λέει το ΜέΡΑ25. Συγκριτικά με τι; Τη διαχείριση που έκανε ο Βαρουφάκης στην οικονομία;

Στα 68 του ο Αβραμόπουλος φιλοδοξεί να γίνει ξανά υπουργός. Γιατί όχι; Συ­γκριτικά με τον Μπάιντεν, που έγινε Πρόεδρος στα 78, ο δικός μας περνάει τη δεύτερη εφηβεία.

Περιέργως πώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταγγείλει την κυβέρνηση για το πραξικόπημα στη Μιανμάρ.

Θα ‘χουμε φτάσει στο 2034, μετά από 25 lockdowns, οι επιδημιολόγοι θα προειδοποιούν για το 38ο κύμα της πανδημίας…

…κι η κυβέρνηση θα διαβεβαιώνει ότι είναι υπό έλεγχο η κατάσταση. Στον πλανήτη Κρόνο.

Όπου να ’ναι, η… τρύπα της οικονομίας θα είναι πιο μεγάλη κι από την τρύπα του όζοντος.

Βρετανοί επιστήμονες θα τεστάρουν την ασπιρίνη ως φάρμακο για τον κορονοϊό. Στο τέλος θα πουν ότι θεραπεύεται με τσάι του βουνού.

Τους δράστες της ε­μπρηστικής επίθεσης σε βάρος του βουλευτή Μπογδάνου καταγγέλλει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Που δεν τον… πέτυχαν;

Ημιπιτσιρικά… αποκαλεί τον 35χρονο γιο του ο Ν. Βούτσης. Προφανώς, στον ΣΥΡΙΖΑ περνάνε την εφηβεία στα 40 και… γίνονται άνδρες στα 50!

Απορρίπτει ο Βαρουφάκης το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Θα πάει, που θα πάει άκλαυτος, σου λέει, μην πάρει κι άλλους στον λαιμό του.

Τούρκοι χάκαραν το Instagram της Ντόρας. Τι έγινε; Ήταν πολύ φιλική με τον Τ. Ερντογάν και τον εξέθετε εντός Τουρκίας;

Ο Βελόπουλος θέλει να γίνει πρωθυπουργός για μια τετραετία για να αλλάξει τη χώρα. Και 10 εκατ. να… αλλάξουν χώρα!

Ο Β. Μαρινάκης έγραψε τραγούδι για τη Ν. Θεοδωρίδου. Μετά το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό θα «χτυπήσει» και τη Eurovision με την Τάμτα.

Κι αν κρίνω από την υπόθεση με την 35χρονη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή, τελικά σε… λάθος σχολεία πηγαίναμε στα νιάτα μας!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ