ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ: Από ρουσφέτια άλλο τίποτα ο κακήν κακώς πρώην πλέον Προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ: Από ρουσφέτια άλλο τίποτα ο κακήν κακώς πρώην πλέον Προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή


♦ ♦ ♦ Θύμησες του Κώστα Γεωργουσόπουλου, από τότε που ήταν καθηγητής: «Στα χρόνια που δίδαξα το 99% αποφοιτούσαν με Κοσμιωτάτη και το 1% με Κοσμία. Κι όμως, γονείς γίνονταν έξαλλοι, γιατί το τέκνο τους ως ‘‘κόσμιος μαθητής’’. Σκεφτείτε να χαρακτηριζόταν ως Καλή! Δικαίως έπαψε να χαρακτηρίζεται με αυτόν τον υποκριτικό τρόπο. Έτσι η πορεία ενός μαθητή έκτοτε έμεινε αχαρακτήριστη!».

♦ ♦ ♦ Από ρουσφέτια άλλο τίποτα ο κακήν κακώς πρώην πλέον Προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ. Κάθε ρουσφέτι, προφανώς, έναντι καλού ανταλλάγματος. Ένας από αυτούς στους οποίους έκανε χάρη ήταν και ο ακροδεξιός σύμβουλός του Στιβ Μπάνον, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απάτη, καθώς είχε συγκεντρώσει κεφάλαια από δωρεές για την ολοκλήρωση του τείχους κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό και τα λεφτά κατέληξαν στον προσωπικό του λογαριασμό!

♦ ♦ ♦ Ο «Ριζοσπάστης» διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση: «Οι φοιτητές δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη». Στην αναμονή προς το παρόν.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ