Στέλιος Ρόκκος: «Δεν Φοβήθηκα» – Δείτε το video (Acoustic Version)

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν Φοβήθηκα» – Δείτε το video (Acoustic Version)

Στέλιος Ρόκκος – «Δεν Φοβήθηκα» Acoustic Version
Το συγκινητικό video που έφτιαξε μαζί με το κοινό 

Ο Στέλιος Ρόκκος παρουσιάζει σε acoustic version την επιτυχία «Δεν Φοβήθηκα» και συγκινεί μέσα από ένα πρωτότυπο video – κατάθεση ψυχής που έφτιαξε μαζί με το κοινό.

Το «Δεν Φοβήθηκα» γράφτηκε από τον ίδιο τον Στέλιο Ρόκκο εν μέσω της καραντίνας και αποτελεί μια εξομολόγηση αγάπης, που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από περίπου τρεις μήνες και αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό, μετρώντας σχεδόν 3 εκατομμύρια YouTube views.

Ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κάνει την acoustic version του «Δεν Φοβήθηκα» ένα μοναδικό μουσικό όχημα ώστε το κοινό να μοιραστεί τα συναισθήματά του για τα αγαπημένα του πρόσωπα, μέσα στις ιδιαίτερες περιστάσεις που έχουν επιβάλλει η πανδημία και η κοινωνική αποστασιοποίηση.

Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα που έκανε ο Στέλιος Ρόκκος μέσω των social media, το κοινό, μεταξύ των οποίων και άνθρωποι από τους χώρους της μουσικής και της showbiz, έστειλε φωτογραφίες οι οποίες «ντύνουν» το video της acoustic version και συνθέτουν ένα άρτιο και συγκινητικό visual.

Με τη μουσική, τους στίχους και την ξεχωριστή ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου και το ιδιαίτερο video, το «Δεν Φοβήθηκα» acoustic version αποτελεί μια βαθιά εξομολόγηση, που στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα πως η αγάπη νικά κάθε φόβο και μια αγκαλιά μπορεί να καταφέρει πολλά

Δείτε το video:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 2021 PANIK PLATINUM

Σχολιάστε εδώ