Zante Dilemma: «Απόψε Πετάς» – Νέο Τραγούδι (video)

Zante Dilemma: «Απόψε Πετάς» – Νέο Τραγούδι (video)

Οι Zante Dilemma επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο τους single «Απόψε Πετάς», συνθέτοντας μια υπέροχη και έντονα ρυθμική μπαλάντα, με σκοπό να μας υπενθυμίσουν, μετά από πολύ καιρό απουσίας, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τόσο αγαπητό τον ήχο τους στο ελληνικό κοινό!

Τους Zante Dilemma (Δίλημμα στη Ζάκυνθο), τους γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία τους στο τραγούδι «Χριστίνα», που αφού κατέκτησε το ελληνικό airplayταξιδέψε και στο εξωτερικό, στην αγγλική του version η οποία κυκλοφόρησε από την Warner Music Scandinavia σε όλα τα σκανδιναβικά κράτη και την Γερμανία και συμπεριλήφθηκε σε πετυχημένες συλλογές με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας. Έκτοτε ακολούθησαν 3 επιτυχημένα albums και πολλά singles.

Με το «Απόψε Πετάς» μας παρουσιάζουν και μας προτείνουν μια νέα δημιουργική τους πλευρά, που με το πρώτο άκουσμα σε αγκαλιάζει με φως και σε παρακινεί να αφήσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν για να προχωρήσεις στην προσωπική σου ευτυχία. «Απόψε Πετάς» με τους Zante Dilemma και τις αιθέριες μελωδικές τους γραμμές, την χαρακτηριστική παθιασμένη ερμηνεία του Κώστα Εφέπουλου και την έμφυτη αισιοδοξία τους σε αυτό που λέμε ευτυχία!


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στίχοι – Μουσική: Κώστας Εφέπουλος
Παραγωγή Video: Brand
Χειριστής Drone: Αλέξης Βαρώτσος 
Οι Zante Dilemma ευχαριστούν τoν Ανδρέα Μούζο και την Αγγελική Ράντσι για τη συμμετοχή τους στα γυρίσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 2021 PLUS REC / PANIK RECORDS

Σχολιάστε εδώ