Νεκρός βρέθηκε ο Σήφης Βαλυράκης

Νεκρός βρέθηκε ο Σήφης Βαλυράκης

Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά σε νησίδα, εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) όταν επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πώς ο πρώην υπουργός βρέθηκε στη θάλασσα καθώς το σκάφος του εντοπίστηκε χωρίς αυτόν με τη μηχανή αναμμένη.

Ο 77χρονος πρώην υπουργός είχε εξοχικό στην Ερέτρια, όπου περνούσε αρκετό διάστημα μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του ο Σήφης Βαλυράκης αναχώρησε στις 2 το μεσημέρι από την Ερέτρια με το φουσκωτό του σκάφος για μια μικρή βόλτα σε κοντινή βραχονησίδα. Οι ώρες περνούσαν και ο πρώην υπουργός δεν έδινε σημεία ζωής.

Το μικρό σκάφος βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα από ένα αλιευτικό, προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα χωρίς επιβάτες. Στο θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού σήμανε συναγερμός και λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο σημείο έφθασαν δύο πλωτά του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Στη θαλάσσια περιοχή οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.

Πηγή ΕΡΤ

 


Σχολιάστε εδώ