Τζένιφερ Λόπεζ: H αποστομωτική απάντησή της σε follower

Τζένιφερ Λόπεζ: H αποστομωτική απάντησή της σε follower

Μια follower κατηγόρησε την Τζένιφερ Λόπεζ ότι έχει κάνει τόνους από botox και η λατίνα σταρ έσπευσε με ένα σχόλιό της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

H εντυπωσιακή Jennifer Lopez, το Σαββατοκύριακο ανέβασε ένα video δοκιμάζοντας ένα προϊόν της νέας της σειράς καλλυντικών.

Με την ίδια να είναι πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση της μάσκας της, λέγοντας ότι δεν μπορεί να δει ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό της και ότι νιώθει 10 χρόνια νεότερη. Το post της δεν δίστασε να σχολιάσει και μια follower – hater, κατακρίνοντάς την ότι λέει ψέματα και ότι το πρόσωπό της είναι λείο διότι έχει κάνει πολλά botox.

Η τραγουδίστρια δεν το άφησε έτσι και ελαφρώς εκνευρισμένη της απάντησε ότι το έχει διευκρινίσει πάρα πολλές φορές ότι δεν έχει κάνει ούτε botox, ούτε κάποια άλλη επέμβαση, απλώς χρησιμοποιεί τα προϊόντα της καινούργιας της σειράς. Η JLO παρότρυνε την κοπέλα να αφιερώσει περισσότερο χρόνο να είναι πιο θετική και ευγενική και να μη χαλάει την διάθεση των άλλων λέγοντάς της ότι έτσι θα είναι πιο όμορφη!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)


Σχολιάστε εδώ