Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης με το εμβόλιο… Μία εβδομάδα μετά κι ακόμη δεν έχουν εμβολιασθεί οι ανιψιές του Κικίλια και ο παππάς της ενορίας του Πέτσα

Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης με το εμβόλιο… Μία εβδομάδα μετά κι ακόμη δεν έχουν εμβολιασθεί οι ανιψιές του Κικίλια και ο παππάς της ενορίας του Πέτσα

Ενώ ακόμη περιμένουν στην «ουρά» δύο κουμπάροι της Κεραμέως, ο μπατζανάκης του Χατζηδάκη και δύο ξαδέλφες του Κουμουτσάκου στον Φενεό Κορινθίας.

Αν είχαν χιούμορ αυτοί με τα κάλαντα, θα τραγουδούσαν στον Μητσοτάκη το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου». Για να του δώσουν θάρρος!

Είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που τα προβλήματα γεωστρατηγικής τα «λύνουν» οι δημοσιογράφοι, ενώ τα δημόσιας ασφάλειας ηθοποιοί και τραγουδιστές…

…και της υγείας πολίστες και τηλεπερσόνες.

Εν όψει ελληνοτουρκικών, θεωρείται δεδομένο ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η επιστημονική άποψη της Πάολας ή έστω του Στ. Γονίδη.

Το ότι ο Μητσοτάκης τρέχει κάθε τόσο για να διορθώσει τις γκάφες των υπουργών του δεν το λες νορμάλ κατάσταση. Το λες και… μπάχαλο.

Βιβλίο ο Κοτζιάς για τη Συμφωνία με τα Σκόπια, βιβλίο ο Πάγκαλος για τον Οτσαλάν. Κρίμα που δεν ζει ο Δράμαλης να γράψει για τα Δερβενάκια, να… τριτώσει η κωμωδία.

Μέγα λάθος του εισαγγελέα να επέμβει για τον μητροπολίτη Κυθήρων, που είπε ότι το εμβόλιο προέρχεται από τις εκτρώσεις. Το σωστό θα ήταν να παρέμβει ψυχίατρος.

Τα Χριστούγεννα αντί για κάλαντα στον Τσίπρα τραγούδησαν το «Bella Ciao». Αναλογικά, Πρωτοχρονιά θα έπρεπε να του πουν το «La Cucaracha» ή έστω το «Despacito».

Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό ο Βαρουφάκης και μετά κατήγγειλε την ολιγαρχία! Αν κάνει κι αυτό για την ιλαρά παίζει να καταγγείλει τη Eurovision.

Η κυβέρνηση καλεί την Τουρκία να αποφασίσει αν θα συνεχίσει τις προκλήσεις ή θα ξεκινήσει διάλογο. Υπάρχει και τρίτη εκδοχή: Διάλογος διά των… προκλήσεων.

Τρόμος στην παγκόσμια ελίτ μετά την ανακοίνωση Κουτσούμπα ότι το ΚΚΕ «οργανώνει την αντεπίθεσή του». Καταρρέουν τα διεθνή χρηματιστήρια.

Έρχεται κρίση στην αγορά γούνας, προς αναβολή οδεύει το Φεστιβάλ Τραγουδιού του Σαν Ρέμο.

Ανησυχούν, λέει, στην ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία. Που ο Ερ­ντογάν περιορίζεται σε συλλήψεις και δεν πυροβολεί επιτόπου!

Είχε και καλές στιγμές το 2020, σύμφωνα με τη νεολαία του ΚΚΕ. Εννοούν που ο Ηρακλής κέρδισε το «GNTM»;

20 νεκροί και 11 τραυματίες σ’ ένα μόνο τροχαίο στην Αλγερία. Και μετά σου λένε για μια μετωπική στην Αθηνών–Λαμίας. Κάτι σαν ατύχημα με skateboard.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Αριστερά έσωσε τη χώρα από την καταστροφή. Αναλογικά, ο Τραμπ…

…ενώ θα έχουμε φτάσει στο 2045, θα πανηγυρίζει ακόμη για τη νίκη του στις εκλογές του 2020.

Τι να σου κάνει ένα απλό εμβόλιο με τόσους γραφικούς κι ανεγκέφαλους; Μόνη λύση η… μαζική στείρωση!

Είχε πει τίποτα ο Νοστράδαμος για το ότι θα ‘φτανε η μέρα που ο Άδωνης θα υπερασπιζόταν τον Παπανδρέου για να χτυπήσει τον Καμμένο;

Το κακό δεν είναι που ο Τσίπρας πιστεύει ότι η Αριστερά έσωσε τη χώρα από την καταστροφή. Το… χειρότερο είναι ότι απειλεί να την ξανασώσει!

Και πού ξέρει, δηλαδή, ο Πάγκαλος τι ακριβώς συνέβη στα Ίμια; Την ώρα που έκαναν απόβαση οι Τούρκοι εκείνος ήταν σε talk show!

Αποκάλυψη -βόμβα από τον Γ. Τράγκα: Μαϊμού το εμβόλιο του Μητσοτάκη! Η σύριγγα είχε μέσα mojito.

Έξαρση της… σεξουαλικής απελευθέρωσης με το τέλος της πανδημίας προβλέπει καθηγητής του Yale. Ξέρει κανείς πού ακριβώς μένει η Μόνικα Μπελούτσι;

Αν τα προβλήματα του πλανήτη ήταν να τα… λύσουν δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές κ.ά., δεν θα υπήρχαν επιστήμονες, καθηγητές…

Έχεις και την Άση Μπήλιου να λέει ότι οι επόμενοι τρεις – τέσσερις μήνες θα είναι ζόρικοι για τους Έλληνες. Ενώ οι προηγούμενοι, ε; Σαν beach party του Λ. Γαβαλά.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης έφτιαξαν πλατφόρμα όπου κάθε επενδυτής θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της επένδυσής του. Καλή ώρα, σαν… ταινία του Θ. Αγγελόπουλου.

Με jet ski ο άλλος προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά στην Ελλάδα. Όπου να ’ναι θα νοικιάζουν αερόστατα, F-16, ακόμη και UFO.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ