ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φοβούνται τον Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φοβούνται τον Χριστοδουλίδη

-Επικίνδυνη διγλωσσία

Μάλλον κάνει καλή δουλειά ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, αν κρίνουμε από τις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη του ί­διου του κυβερνώντος κόμματος, του ΔΗΣΥ, αλλά και από το ΑΚΕΛ και από πεφωτισμένους (και ευνοημένους με διορισμούς σε υψηλές θέσεις) δεξιούς.

Ο λόγος είναι ότι φυσικά έχει κάνει άψογη διαχείριση όσον αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της Κύπρου αλλά και το Κυπριακό, λόγω και της εμπειρίας του ως διπλωμάτης και με τη άνεση που του δίνει το γεγονός ότι δεν ανήκει σε παραμάγαζα και ενδοκομματικές φράξιες. Μάλιστα, ο τρόμος και των μεν και των δε είναι μήπως αποφασίσει ο κ. Χριστοδουλίδης να κατέβει ως ανεξάρτητος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, στις οποίες θα έχει τη στήριξη τουλάχιστον του ΔΗΣΥ…

Σε ό,τι αφορά πάντως τα παζάρια του ΔΗΚΟ με το ΑΚΕΛ εν όψει βουλευτικών εκλογών και με το βλέμμα στραμμένο στις προεδρικές, απλώς να θυμίσουμε στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο τη μεταχείριση που επεφύλαξε το ΑΚΕΛ στον πατέρα του, τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο.

exofrenikos@hotmail.com

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ