Ζέτα Μακρή: Επιβάλλεται… παρέμβαση στο Πήλιο

Ζέτα Μακρή: Επιβάλλεται… παρέμβαση στο Πήλιο

Επείγουσα, σύμφωνα με τη βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Ζέτα Μακρή, πρέπει να είναι η παρέμβαση του υπουργείου Περιβάλλοντος για την προστασία της ιδιοκτησίας χιλιάδων κατοίκων του Ανατολικού Πηλίου, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αφού εμφανίζονται περίπου 9.000 ιδιοκτησίες να αμφισβητούνται από το Δημόσιο, κατά κύριο λόγο, ως δασικές εκτάσεις.

Ενώνονται και διεκδικούν

Μία πολύ ισχυρή κοινοπραξία, με συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία και αποτελείται από εταιρείες πληροφορικής και μεγάλο τηλεπικοινωνιακό όμιλο, θα διεκδικήσει το έργο της ψηφιοποίησης περισσότερων από 600 εκατ. σελίδων που φυλάσσονται σήμερα στα υποθηκοφυλακεία. Ένα έργο που θα ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ.

Νέος αναπληρωτής γενικός διευθυντής Έργων

Για την επόμενη πενταετία, αναπληρωτής γενικός διευθυντής Έργων στο Κτηματολόγιο θα είναι ο πολιτικός μηχανικός Aπόστολος Μακρυγιάννης, με μεταπτυχιακό τίτλο του Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ο οποίος είχε τη θέση του εμπορικού διευθυντή στην Ελίν Τεχνική ΑΤΕ, την κατασκευαστική εταιρεία του ενεργειακού και πετρελαϊκού Ομίλου Ελινόιλ. Καλή θητεία…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: facebook/zettamakri


Σχολιάστε εδώ