Οι “Θαλασσόλυκοι” στην Πολύαιγο και μετά βάζουν πλώρη για τη Σίφνο!

Οι “Θαλασσόλυκοι” στην Πολύαιγο και μετά βάζουν πλώρη για τη Σίφνο!

Το ταξίδι των Θαλασσόλυκων, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 16.30. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξίδεψαν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες, επισκέφτηκαν 18 πανέμορφα νησιά, έζησαν απίστευτες εμπειρίες και συνάντησαν μοναδικούς ανθρώπους.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι Θαλασσόλυκοι επισκέπτονται την παραμυθένια Πολύαιγο. Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου που βρίσκεται δίπλα στην Κίμωλο και συναντούν τον κ. Πέτρο, έναν βοσκό που είναι και ο μοναδικός κάτοικος του νησιού. Μετά, βάζουν πλώρη για τη Σίφνο, στην οποία και δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στην ιππασία και μάλιστα μέσα στη θάλασσα, ενώ επισκέπτονται ένα κτήμα και μαθαίνουν πώς φτιάχνεται η παραδοσιακή σιφνέικη ρεβιθάδα. Ακόμη, παίρνουν μέρος σε ασκήσεις της θεατρικής ομάδας του νησιού, η οποία αποτελείται μόνο από γυναίκες.

Στη συνέχεια, σηκώνουν τα πανιά για τον τελικό τους προορισμό, το Μικρολίμανο. Οι Θαλασσόλυκοι μετά από 26 μέρες και τις περιπέτειες που έζησαν σε 18 κυκλαδίτικα νησιά επιστρέφουν στη βάση τους γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις.

Οι Θαλασσόλυκοι σε κυκλαδίτικες περιπέτειες
Τελευταίο επεισόδιο, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 16.30, στον ΣΚΑΪ

Παρουσίαση: Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάτια Ταραμπάνκο
Αρχισυνταξία: Νίκος Νάνος
Σκηνοθεσία: Κώστας Βάγιας


Σχολιάστε εδώ