κούνησε το μαντήλι και ο ΠΑΟΚ

κούνησε το μαντήλι και ο ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 2-1 στο «ΓΣΠ» από την Ομόνοια και σε συνδυασμό με τη νίκη της PSV στην Ισπανία απέναντι στη Γρανάδα, κούνησε μαντήλι και νωρίς-νωρίς όπως και η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γκαρσία ήταν άτυχη, αφού βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ και παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερη, είχε την κατοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της και τα δικά της λάθη.

Μοιραίος ο Ελ Καντουρί που έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 46ο λεπτό σε κενή εστία, ενώ ήταν ο παίκτης που ανέτρεψε τον Λοίζου στο πέναλτι που χάρισε το νικητήριο γκολ των Κύπριων.

Για τρίτη διαδοχική χρονιά νωρίς το ευρωπαϊκό «αντίο» για τον «δικέφαλο του Βορρά». Πρώτη νίκη στην φάση των ομίλων για την κυπριακή ομάδα.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Χουμποτσάν, Λανγκ, Κούσουλος (58’ Γκόμες), Κίκο (58’ Λέτσιακς), Λοϊζου (85΄ Ασάντε), Τζιωνή, Γκόμεθ, Κακουλής (21’ Σεχού), Σένε (58’ Ντούρις)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βαγκέ (46’ Γιαννούλης), Τσιγγάρας (79’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Σβαμπ (46’ Μουργκ), Τζόλις, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι

Πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ