Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη φωταγώγηση του ΚΠΙΣΝ για τα Χριστούγεννα – Με λάμψη και μουσική! 

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη φωταγώγηση του ΚΠΙΣΝ για τα Χριστούγεννα – Με λάμψη και μουσική! 

O Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με λάμψη και μουσική! 

Με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, το ΚΠΙΣΝ φοράει τα καλά του και σας υποδέχεται σε μια γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η μοναδική γιορτή θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση:

Tα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού, τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα και τα Σιντριβάνια προσφέρουν ένα show που υπόσχεται να σας μαγέψει.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασούλη, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης ΑλευράςΒύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, φέρνει στις οθόνες σας μία εορταστική συναυλία, δίνοντας το έναυσμα για να ζωντανέψει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ.


♦ To ωράριο λειτουργίας για τον μήνα Δεκέμβριο είναι:

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: καθημερινά 06.00-21.00

♦ Οι Παιδικές Χαρές, ο Μουσικός Κήπος, ο Υπαίθριος Χώρος Αθλοπαιδιών και τα Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής παραμένουν κλειστά.

> Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους που παραμένουν ανοιχτοί αλλά και τα μέτρα προστασίας επισκεπτών και εργαζομένων εδώ.


Σχολιάστε εδώ