«CODE BLACK»: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

«CODE BLACK»: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Όταν η φωτεινή ένδειξη «Code Black» ανάψει, οι αντοχές και η δύναμη των γιατρών δοκιμάζονται. Τότε είναι που γίνονται τα θαύματα…

Η συναρπαστική ξένη σειρά «CODE BLACK» έρχεται απόψε στο OPEN σε πρώτη μετάδοση. Η δημοφιλής σειρά διαδραματίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Λος Άντζελες, εκεί όπου ηρωικοί γιατροί δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατήσουν τους ασθενείς στη ζωή με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν. Αγαπημένοι ηθοποιοί, με ερμηνείες που καθηλώνουν, πρωταγωνιστούν σε μια σειρά που συγκινεί και συναρπάζει.

Βασισμένη στο ομώνυμο βραβευμένο ντοκιμαντέρ, η επιτυχημένη σειρά που μεταδόθηκε από το CBS, διεισδύει εκεί που η ζωή μπορεί να χάνεται ή να κερδίζεται σε δευτερόλεπτα, καθώς γιατροί και νοσηλευτές λειτουργούν με σθένος και ταχύτητα μέσα σε αντίξοες συνθήκες, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό ανάμεσα στις δύο προοπτικές που έχουν μπροστά τους: την απώλεια ή το θαύμα της ζωής.

Η σειρά μας μεταφέρει στο «Angels Memorial Hospital», μια από τις πιο γνωστές κλινικές του Λος Άντζελες, εκεί όπου η αθρόα εισροή ασθενών υπερβαίνει τους περιορισμένους πόρους σε ιατρικό προσωπικό και ιατρικά μηχανήματα και έτσι δημιουργείται μια έκτακτη κατάσταση γνωστή ως Code Black.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η γιατρός Λιάν Ρόρις (η βραβευμένη με Όσκαρ Μάρσα Γκέι Χάρντεν), η επίμονη υπεύθυνη της κλινικής γνωστή και ως «μπαμπάς», η οποία έρχεται συχνά σε κόντρα με τον διευθυντή της χειρουργικής πτέρυγας, Δρ. Γούιλ Κάμπελ (Μπόρις Κότζο), αλλά και ο νοσοκόμος Τζέσι Σαλάντερ (Λουίς Γκούζμαν), γνωστός ως «Μάμα», ο οποίος είναι έτοιμος να προσφέρει οδηγίες και βοήθεια σε κάθε νέο ειδικευόμενο, που βρίσκεται συχνά στα όρια της κατάρρευσης.

Όταν η φωτεινή ένδειξη «Code Black» ανάψει, οι αντοχές και η δύναμη των γιατρών δοκιμάζονται. Τότε είναι που γίνονται τα θαύματα…

«Code Black» πρεμιέρα απόψε στις 00:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ: https://we.tl/t-Mag6BPEPhn

Πρωταγωνιστούν: Μάρσα Γκέι Χάρντεν, Ράζα Τζάφρεϊ, Μπόνι Σόμερβιλ, Μέλανι Τσάντρα, Λουίς Γκούζμαν, Ουίλιαμ Άλλεν Γιανγκ, Χάρι Φορντ, Μπέντζαμιν Χόλινγκσουορθ, Μπόρις Κότζο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ