Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν για τις ηλεκτρονικές αγορές τους  τα Ελληνικά καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν για τις ηλεκτρονικές αγορές τους τα Ελληνικά καταστήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ενόψει “Black Friday” και “Cyber Monday”, επισημαίνει τα εξής:

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και με την απαγόρευση λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων του λιανεμπορίου, οι φετινές Black Friday και Cyber Monday θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικές, τόσο για τα εμπορικά καταστήματα, όσο και για τους καταναλωτές .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με γνώμονα το πνεύμα της αλληλεγγύης και το ενδιαφέρον των καταναλωτών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την τοπική κοινωνία, καλεί το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις ηλεκτρονικές αγορές του τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας. Να υποστηρίξει έμπρακτα τις μικρές επιχειρήσεις του Πειραιά, που προσδοκούν και αγωνίζονται για την επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα.

Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Η επανεκκίνηση της οικονομίας μας, ξεκινάει από την πόλη μας και τα τοπικά καταστήματά της, τα οποία για χρόνια έχουν αποδείξει πως διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές και παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους.

Στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, οι καταναλωτές στηρίζουν χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, νοικοκυριά και έναν σκοπό: να παραμείνουν όλες αυτές οι μικρές επιχειρήσεις ανοιχτές.

Τώρα, σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις της πόλης μας ζητούν την έμπρακτη στήριξη όλων μας, ώστε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια βιωσιμότητάς τους και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας.


Σχολιάστε εδώ