Ο ΙΣΑ ζητά νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των οικογενειών των υγειονομικών που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία

Ο ΙΣΑ ζητά νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των οικογενειών των υγειονομικών που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία

Γ. Πατούλης: «Ο ΙΣΑ δημιούργησε λογαριασμό αλληλεγγύης και θα στηρίξει τις οικογένειες των μελών του που έπεσαν στο καθήκον στο πόλεμο ενάντια στον κορωνοϊό»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά από την πολιτεία να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των οικογενειών των υγειονομικών που έδωσαν της ζωή τους για την αναχαίτιση της επιδημίας. Ο ΙΣΑ από την πλευρά του θα προβεί σε δράσεις για να στηρίξει τις οικογένειες των μελών του που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από εισήγηση του Προέδρου Γ. Πατούλη έχει δημιουργήσει από τον περασμένο Μάιο, λογαριασμό αλληλεγγύης στον οποίον συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη των μελών του που λόγω ειδικών συνθηκών βρίσκονται σε ανάγκη και των οικογενειών τους.

«Οι υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης σε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στην πανδημία. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει τις οικογένειες όσων έδωσαν τη ζωή τους για την προστασία των ασθενών και τη δημόσια υγεία. Ο ΙΣΑ από την πλευρά του θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τις οικογένειες των μελών του που έπεσαν στο καθήκον», τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.


Σχολιάστε εδώ