Βομβαρδισμένο τοπίο η Κρήτη από την κακοκαιρία

Βομβαρδισμένο τοπίο η Κρήτη από την κακοκαιρία

Σχεδόν 300 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική στην Κρήτη για αντλήσεις και πάνω από 30 κλήσεις για διασώσεις και απεγκλωβισμούς οδηγών και επιβατών από οχήματα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Οι εικόνες θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, από την κακοκαιρία που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε τη δική της μάχη για να βοηθήσει ανθρώπους που κινδύνευσαν. Μάλιστα εγκλωβίστηκαν οκτώ οδηγοί οι οποίοι τελικά κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ δεν έλλειψαν και τα τροχαία από οδηγούς που έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους.

Eν τω μεταξύ  συγκλονιστικό είναι και το βίντεο που είδε το φως της… δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που έζησε εφιαλτικές στιγμές κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στο Ηράκλειο.

Η άτυχη γυναίκα κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Καρτερού την ώρα που «άνοιξαν» οι ουρανοί. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι δρόμοι πλημμύρισαν ενώ τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημά της.

 

Εκείνη, ευτυχώς πρόλαβε να βγει έξω, ωστόσο για να μην την παρασύρει το ρέμα ανέβηκε στο στύλο της ΔΕΗ.

Εκεί την βρήκε η πυροσβεστική που κλήθηκε στην περιοχή και την διέσωσε με επιτυχία. Το όχημά της παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και κατέληξε στο πρανές.

Με πληροφορίες και φωτό από το cretapost.gr


Σχολιάστε εδώ