Ο Μητσοτάκης πήρε μεταγραφή και τη Διαμαντοπούλου!

Ο Μητσοτάκης πήρε μεταγραφή και τη Διαμαντοπούλου!

Μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη…

-Της πρόσφερε την υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ

Μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βρήκε και η Άννα Διαμαντοπούλου τον δρόμο που οδηγεί από το ΠΑΣΟΚ κατευθείαν στην καρδιά της Δεξιάς, όπου η καρέκλα είναι ακούνητη. Μάλιστα, τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει και ο πατέρας τού νυν αρχηγού της ΝΔ, ο Κώστας Μητσοτάκης, μετά την αποστασία του 1965.

Ο Χρυσοχοΐδης έγινε υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου, ενώ η συνάδελφος του Χρυσοχοΐδη, η Διαμαντοπούλου, αντάλλαξε την ΠΑΣΟΚική ταυτότητα με την υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ μετά τη λήξη της θητείας του Άνχελ Γκουρία, ο οποίος είναι από το Μεξικό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καζάνι που βράζει η ΝΔ του Μητσοτάκη


Ανακοινώνοντας με… ύμνους την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Αποτελεί μια υπερκομματική επιλογή, με πολυδιάστατη επιστημονική και κοινωνική διαδρομή. Με διεθνή εμπειρία και αναγνώριση. Αλλά και με δράση σε τομείς όπως η Εκπαίδευση, η Απασχόληση, οι Νέες Τεχνολογίες και το Περιβάλλον. Ζητήματα, δηλαδή, που ανήκουν στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος του ΟΟΣΑ για τον 21ο αιώνα».

Να σημειωθεί ότι ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, καθηγητής Γιώργος Πρεβελάκης παραμένει.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινώσει ο Μητσοτάκης την προσφορά στην Άννα Διαμαντοπούλου και αμέσως άρχισαν να ηχούν τα… τύμπανα στη Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση για τη μετατροπή της παράταξης σε φέουδό του…

Σε μια στιγμή που τίποτα δεν πάει καλά και ο κορονοϊός έχει τινάξει τα πάντα στον αέρα, με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται καθημερινά και τους θανάτους να αυξάνονται, προφανώς ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το χαρτί της Διαμαντοπούλου για να αλλάξει το κλίμα. Μόνο που τέτοιες κινήσεις είναι ξεπερασμένες, την ώρα που τα πάντα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε επιχείρηση και, πάνω απ’ όλα, στην οικονομία έχουν ανατραπεί…

Με… καθρεφτάκια δεν αλλάζει η εικόνα…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ