Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι

Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο του John Bond

Να βοηθήσει θέλει το μικρό κουνέλι

σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου

Το δεύτερο βιβλίο του John Bond, με ήρωα το απόλυτα ανατρεπτικό Μικρό Κουνέλι, είναι γεγονός!
Μια νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια που αποτυπώνει εξαιρετικά
τον τρόπο που τα μικρά παιδιά επικεντρώνονται σε έναν απλό στόχο.
Συγγραφέας
John Bond
Μετάφραση
Αντώνης Παπαθεοδούλου


Το Μικρό Κουνέλι μπορεί να είναι ζωηρό και να αποσπάται εύκολα η προσοχή του, είναι όμως ένας ήρωας γεμάτο περιέργεια και ιδιαίτερο χιούμορ που γνωρίζει απολύτως τι θέλει να κάνει.
Αυτή τη φορά έχει ένα πολύ σημαντικό γράμμα να ταχυδρομήσει. Δεν πρέπει όμως να αργήσει, ούτε να χάσει το γράμμα, γιατί του το εμπιστεύτηκε η μαμά του.

Οι ιστορίες του βιβλίου αντικατοπτρίζουν την αίσθηση περιπέτειας της παιδικής ηλικίας του John Bond, σε συνδυασμό με την πιο πρόσφατη εμπειρία του ως νέος πατέρας. Οι εσωτερικές σκέψεις του ήρωα και οι πολύχρωμες εικόνες της έκδοσης δημιουργούν μια εναλλακτική αφήγηση, με διακριτικό χιούμορ, που επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν μια ευρύτερη κατανόηση των γεγονότων.

Απόσπασμα βιβλίου
Είπαν για το βιβλίο

Ένα γοητευτικό και ευφυές βιβλίο με ζωντανές και πολύχρωμες εικόνες.
Book Trust- 

Ο συγγραφέας και εικονογράφος John Bond, δημιουργεί ακόμα μια ευφάνταστη ιστορία ―με υπέροχα σχέδια και χρώματα και με απίστευτο ρυθμό (ο αναγνώστης συμβαδίζει σε κάθε σελίδα με τον ήρωα)― που αποτυπώνει εξαιρετικά τον τρόπο που τα μικρά παιδιά επικεντρώνονται σε έναν απλό στόχο. Ο τρόπος που σκέφτεται το Μικρό Κουνέλι, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή είναι ο τρόπος που σκέφτεται κάθε μικρό πλάσμα που έρχεται εντυπωσιακά, με ταχύτητα και αισιοδοξία, να κατακτήσει τη ζωή. Μια περιπέτεια με ανατρεπτικό τέλος για παιδιά από 3 ετών και άνω!
-Πελιώ Παπαδιά- talcmag.gr


Λίγα λόγια για τον δημιουργό

Ο John Bond είναι βραβευμένος σχεδιαστής και εικονογράφος με έδρα το Μπράιτον. Με πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας σε δημιουργικό γραφείο, έχει εργαστεί ως διευθυντής δημιουργικού σε πολλά animation, παιχνίδια, εφαρμογές και διαφημιστικά αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Τα έργα του περιλαμβάνουν μια πολύχρωμη πλειάδα χαρακτήρων, γεμάτη από παιχνιδιάρικες ιδέες. Ο John Bond αντλεί καθημερινά έμπνευση από τη φύση.
Από τον John Bond κυκλοφορεί ακόμη το εικονογραφημένο βιβλίο Όχι, δεν χάθηκε το Μικρό Κουνέλι, σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου (Ίκαρος, 2019).


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ξενόγλωσσος Τίτλος: Mini Rabbit Must Help
Ηλικία: 3+
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία
ISBN: 978-960-572-342-2


Σχολιάστε εδώ