Απειλεί, προκαλεί, εκβιάζει, παραβιάζει ο Ερντογάν, αλλά κατά τα άλλα είναι έτοιμος για… διάλογο… Αναλογικά, πολύ πιο διαλλακτικός ήταν ο… Τζακ ο Αντεροβγάλτης!

Απειλεί, προκαλεί, εκβιάζει, παραβιάζει ο Ερντογάν, αλλά κατά τα άλλα είναι έτοιμος για… διάλογο… Αναλογικά, πολύ πιο διαλλακτικός ήταν ο… Τζακ ο Αντεροβγάλτης!

Θα ’χουν φτάσει τα τουρκικά μαχητικά στην Κωπαΐδα και ο Μητσοτάκης θα συζητάει σοβαρά πώς θα μοιράσουμε τη… Σέριφο.

Να τους αναγνωριστεί ο πρότερος έντιμος βίος ζήτησαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Πριν μπουν στην οργάνωση κι αρχίσουν να δέρνουν μετανάστες…

…ήταν εθελοντές για τη διάσωση της χελώνας καρέτα-καρέτα. Και στα ρεπό διάβαζαν παραμύθια σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Ένας εξ αυτών (Μίχος) ζήτησε επιείκεια διότι, λέει, αγαπά τα ζώα και παντρεύτηκε δύο φορές την ίδια γυναίκα. Ότι περνούσε γιαγιάδες στα φανάρια δεν είπε.

Για την Αμμόχωστο η Αθήνα ζητάει από τον Ερ­ντογάν «να κάνει ένα βήμα πίσω», ενώ εκείνος έχει κάνει μερικά χιλιόμετρα μπροστά.

Διατάχθηκε ΕΔΕ κατά του αστυνομικού που έβρισε τον Βαρουφάκη. Επειδή δεν τον έβρισε πολύ;

Έξω φρενών στον ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση γιατί εμπαίζει τους συνταξιούχους. Και τους… κλέβει την ευρεσιτεχνία.

Μπλακ χιούμορ. Φυσικά και καταδικάζουμε τη λεκτική βία, από όπου κι αν προέρχεται. Ιδίως, δε, όταν δεν βρίσκει τον στόχο της.

Λόγω κορονοϊού η κυβέρνηση ματαίωσε τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου. Μισές δουλειές. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε γενικώς την επέτειο. Μην σου πω και τον πόλεμο του ’40!

Κατά τον Μηταράκη, παίρνω πρόσφυγες από τη Λέσβο και τους πάω Άμφισσα σημαίνει ότι λύνω το Μεταναστευτικό. Αν τους πάει Ηγουμενίτσα, δηλαδή, λύνει και το Μεσανατολικό;

«Να αποφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ την εύκολη αντιπολίτευση», συνιστά ο Ν. Φίλης. Σαν να λέμε, να αφήσει ο Β. Καρράς το λαϊκό και να το… γυρίσει στην όπερα.

Με νόμο που οσονούπω φέρνει η κυβέρνηση, στο εξής οι εργαζόμενοι ενδεχομένως και να πληρώνονται, αν κι εφόσον χρειαστεί και υπό τον όρο ότι θα παραστεί ανάγκη.

Απολύτως δίκαιο το αίτημα της ΑΔΕΔΥ για βαρέα και ανθυγιεινά στο Δημόσιο. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να ανεβάζεις Insta stories εν ώρα υπηρεσίας;

Δικαίως χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Ματαιώθηκαν μεν οι παρελάσεις, αλλά το καρναβάλι θα γίνει κανονικά. Να πάει κι ο Πολάκης να… δείξει το ταλέντο του.

Πόλεμο κατά του πολιτικού – οικονομικού κατεστημένου, του εθνικισμού, του φασισμού, του ρατσισμού κήρυξε ο Βαρουφάκης. Κατά της Eurovision όχι; Του «Big Brother» ίσως;

«Ήρθαμε για να μείνουμε, είτε τους αρέσει είτε όχι», επισημαίνει. Κάτι σαν την πανδημία ένα πράγμα. Την πίεση. Τον θυροειδή.

Τι εννοούν όταν λένε ότι ο Γιωργάκης είναι ο πιο αδικημένος πολιτικός της Μεταπολίτευσης; Αδικημένος από τους πολίτες, την πολιτική ή τη… φύση;

Πανηγυρίζει ο Μηταράκης ότι μειώνεται σταθερά ο αριθμός των προσφύγων σε Λέσβο, Σάμο, Χίο. Και… αυξάνεται συστηματικά σε Θήβα, Λαμία, Κοζάνη, Φλώρινα.

Ε, αφού παραδίδει… μαθήματα διπλωματίας ο Ν. Κοτζιάς, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Δράμαλη να κάνει σεμινάρια πολέμου;

Η Ρ. Μακρή δεν πιστεύει ότι υπάρχει κορονοϊός, αρνείται τη μάσκα και… ψηφίζει Τραμπ! SOS. Όσα πίνει να τα σταματήσει. Έχουν λήξει προ πολλού.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει πλέον τον κόσμο», τονίζει ο Στ. Κοντονής. Και οι συγγενείς της Γεροβασίλη, οι κουμπάροι του Παππά τι είναι; Επισκέπτες από τον πλανήτη Άρη;

Η κυβέρνηση εκπονεί σχέδιο για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Διότι, ως γνωστόν, ο… κανονικός τουρισμός πετάει!

Αποκαλύφθηκε ότι μέλη ΜΚΟ στα νησιά έκαναν διακίνηση μεταναστών, κατασκοπεία και κάποιοι… έπεσαν από τα σύννεφα.

Δηλαδή, αν βγει στο φως τίποτα, π.χ., για εμπόριο ναρκωτικών, σεξουαλική εκμετάλλευση κ.ά., τι θα κάνουν; Θα πέσουν από τον πέμπτο όροφο;

Με βάση νόμο που προωθεί η κυβέρνηση, στο εξής οι συνδικαλιστές θα πρέπει πού και πού να εργάζονται. Σόδομα και Γόμορρα…

Με τόσα μέτωπα που ανοίγει η κυβέρνηση, στο τέλος θα ανοίξει και κανένα κεφάλι.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ