Ο Πρίγκιπας Νικόλαος ως εθελοντής στην Αγία Ευφημία καθάριζε λάσπες

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος ως εθελοντής στην Αγία Ευφημία καθάριζε λάσπες

Εδώ και μέρες έχει έρθει στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία της  εθελοντικής οργάνωσης AXION Hellas . Στο διοικητικό συμβούλιο της μάλιστα ένα από τα μέλη είναι και ο πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδος.  Ο πρίγκιπας όπως όλοι οι εθελοντές καθάρισε στην Αγία Ευφημία  λάσπες, πέταξε πετρες, έπλυνε δρόμους , καθάρισε σπίτια. Σκληρή δουλειά για έναν πρίγκιπα.

Μένει μαζί με την ομάδα του σε κατάλυμα στα Πουλάτα.  Αρκετοί στην Αγία Ευφημία τον αναγνώρισαν, δεν επιβεβαίωνε την ταυτότητά του αλλά απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο..

Σε αυτή τη φωτογραφιά ο Νικόλαος είναι στην κορυφή του τραπεζιού όπως πάντα με αυτό το πλατύ χαμόγελεο, σε γεύμα με την Εθελοντικη Ομαδα Προστασιας Περιβαλλοντος Πυλαρου . Η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει : Η Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου ευχαριστεί τους εθελοντές της “Axion Hellas”για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας.

Απόψε Σάββατο η Axion Hellas επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό από όπου και η σχετική φωτογραφία.. Διακρίνετε τον πρίγκιπα νομίζω….ξεχωρίζει.. Αλλαξαν οι καιροί για τους πρίγκιπες.. ή άλλαξαν οι πρίγκιπες τρόπο ζωής…


Σχολιάστε εδώ