Το Πρώτο “Παγκόσμιο Συνέδριο για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία” διοργανώνεται στην Ελλάδα

Το Πρώτο “Παγκόσμιο Συνέδριο για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία” διοργανώνεται στην Ελλάδα

Με Διαδικτυακές Oμιλίες Ηλ. Φαρμακοποιών και Εταιρειών από 20 Χώρες υπό τη Διοργάνωση της Convert Group

Μία πρωτιά επιχειρεί να αποσπάσει η χώρα μας με τη διεξαγωγή του πρώτου παγκόσμιου συνεδρίου για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία με τίτλο ePharmacy Summit 2020 (epharmacysummit.com) στις 4, 5 & 6 Νοεμβρίου υπό την διοργάνωση της ελληνικής Convert Group. Ο παγκόσμιος κλάδος του online φαρμακείου θεωρείται από τους πιο αναπτυσσόμενους στο ηλεκτρονικό εμπόριο με την πανδημία του COVID-19 να ωθεί ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλες τις ηπείρους να αγοράζουν φάρμακα (συνταγογραφούμενα ή μη), καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βρεφικά είδη και άλλα και παραφάρμακα μέσω του υπολογιστή τους.

To διαδικτυακό συνέδριο θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές από 20 χώρες, θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες σε μία από πιο προηγμένες τεχνολογικές πλατφόρμες εικονικών εκδηλώσεων. Ταυτόχρονα μέσω λειτουργιών δικτύωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συζητούν μεταξύ τους με αυτόματη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο σε 109 γλώσσες. Θα φιλοξενηθούν, ακόμα, εικονικά διαφημιστικά περίπτερα μεγάλων οργανισμών, ενώ θα υποστηρίζονται και καινοτόμες πρακτικές παιχνιδοποίησης.

Στους ομιλητές του συνεδρίου περιλαμβάνονται:

-Martin Moore | eCommerce Director EMEA, J&J [Ην. Βασίλειο]

-Anne de Witte | International Business Unit Development, Pierre Fabre [Γαλλία]

-David Maso | Head of Europe, Zur Rose Group [Γερμανία]

-Prasanna Pitale | SVP Global Consumer Healthcare, IQVIA [Ην. Βασίλειο]

-Nicholas Hall | President. Nicholas Hall [Ην. Βασίλειο]

-Guillaume Gauthier | Healthcare Industry Manager, Google [Γερμανία]

-Rasha Rady | COO U& cofounder, chefaa [Αίγυπτος]

-Γιώργος Καπερώνης | ιδρυτής Decisively, former Head of Analytics Tesco [Ελλάδα]

-Mikhail Chulin | ePharmacy Business Development Manager, Yandex [Ρωσία]

-Jorge Garnes | eCommerce Director, Pharmacias del Ahorro [Μεξικό]

-Έλενα Χαϊλαζοπούλου | Director of Product Innovation & Deputy CEO, Convert Group [Ελλάδα]

και 10 ακόμη ομιλητές από το Βιετνάμ έως τη Βραζιλία.

Ο Παναγιώτης Γκεζερλήςιδρυτής και CEO της Convert Group δήλωσε σχετικά: “Η εκπαίδευση και η δικτύωση είναι στο DNA της εταιρείας μας. Με αυτό το συνέδριο δημιουργούμε την πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και επιτυχημένων πρακτικών, υποστηρίζοντας το διεθνή κλάδο του ηλεκτρονικού φαρμακείου. Ταυτόχρονα θέλουμε να στρέψουμε τα φώτα της παγκόσμιας αγοράς στην Ελλάδα, η οποία έχει το ταλέντο, τα δεδομένα, την τεχνολογία και τις συνθήκες να πρωταγωνιστήσει σε έναν από τους πιο ανερχόμενους κλάδους του ηλ. εμπορίου. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ελληνικά online φαρμακεία, είτε συμμετέχουν στο δείγμα του eRetail Audit είτε όχι.”

Για να δείτε την agenda, να κλείσετε εισιτήριο ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές για πακέτα χορηγιών, επισκεφτείτε το epharmacysummit.com. Τα online φαρμακεία μπορούν να εγγράφονται δωρεάν στο epharmacysummit.com/retailersfromgreece.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ