ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 στο 87ο λεπτό

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 στο 87ο λεπτό

Το θρυλικό Αλκαζάρ άνοιξε και πάλι τις πύλες του μετά από δέκα χρόνια για να υποδεχτεί την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, η οποία, πάντως, δεν ανέδειξε νικητή!

Είχε ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες, μικροευκαιρίες από τις δύο πλευρές, όμως, “βυσσινί” και “πράσινοι” έμειναν στο 1-1. Ένα αποτέλεσμα που διαμόρφωσαν με τα τέρματα που πέτυχαν οι Μακέντα στο 26ο και Πινακάς στο 87ο.

Τα πλάνα των προπονητών

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με το Ναγκί κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπέρτο, Ηλιάδη, Μιχαήλ, Φιλίπ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σπαρβ, Σεσέροβιτς αμυντικούς μέσους, τον Μιλοσάβλιεβιτς επιτελικό, τον Τόρζε στο ένα άκρο, τον Τρούγιτς στο άλλο (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Ντάνι Πογιάτος επέλεξε σχηματισμό 4-3-3 για τον Παναθηναϊκό. Στην εστία ήταν ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Σάντσες, ενώ στο κέντρο οι Μπουζούκης, Αγιούμπ και Κουρμπέλης. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μακέντα, με τον Καρλίτος στα αριστερά και τον Αϊτόρ στα δεξιά.

O Ντάνι Πογιάτος μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε, αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε τον έλεγχο αλλά στο δεύτερο μέρος δεν κρατήσαμε τη μπάλα, δεν δημιουργήσαμε και αυτό είναι το χειρότερο γιατί δίνεις ελπίδα στον αντίπαλο.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να προχωρήσουμε και να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας».

Για τον Χουάνκαρ: «Ο Χουάνκαρ ήταν τραυματίας, έτσι έβαλα τον Πούγγουρα που είναι όμως καλός αμυντικός. Δεν φταίει αυτός που χάσαμε απλά δεν είχαμε καλή τοποθέτηση στη φάση το γκολ».

Πηγή: novasport.gr


Σχολιάστε εδώ