Nothing But Thieves: “Impossible” – Μόλις Κυκλοφόρησε!

Nothing But Thieves: “Impossible” – Μόλις Κυκλοφόρησε!

TO NEO ALBUM “MORAL PANIC” ΕΡΧΕΤΑΙ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι Βρετανοί Nothing But Thieves ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους single, με τίτλο “Impossible”. Ακούστε το εδώ. Το τραγούδι είναι η συνέχεια της πρόσφατης κυκλοφορίας τους “Is Everybody Going Crazy?” και του “Real Love Song”. Όλα προέρχονται από τον επερχόμενο 3ο δίσκο τους “Moral Panic”.

Βίντεο: Nothing But Thieves

Οι Nothing But Thieves δεν είναι άγνωστοι στα δυναμικά anthems και με το “Impossible” το αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά. Σε παραγωγή του Mike Crossey (The 1975, Arctic Monkeys και Wolf Alice), το “Impossible” είναι ένα πληθωρικό track που ανοίγει με απόλυτο συναίσθημα πριν έρθει ένα τεράστιο ρεφραίν γεμάτο ενθουσιώδης μελωδίες και στίχους επηρεασμένους από την ελπίδα και το πάθος.

Το συγκρότημα είπε: “Κατά κάποιο τρόπο το “Impossible” είναι το ακριβώς αντίθετο από όλο τον υπόλοιπο δίσκο, που περιέχει πολύ άγχος και μπέρδεμα για το τι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Αυτό το track είναι κάτι άλλο. Μεγεθύνει μέσα στο κεφάλι ενός ανθρώπου και απλά μεταφέρεται από ένα συναίσθημα δυνατότητας και ελπίδας. Ήταν μία στιγμή ανακούφισης που κι εμείς και το album το χρειαζόμασταν”.

Το πιο πρόσφατο single τους “Real Love Song” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ραδιοφωνική εκπομπή της AnnieMac στο BBC Radio 1 και έχει ήδη συγκεντρώσει 3.5 εκατομμύρια streams.

Παραμένοντας στην playlist του Radio 1 για 8 εβδομάδες, ως ένα από τα τραγούδια τους που έχουν παραμείνει εκεί τον περισσότερο καιρό, το “Is Everybody Going Crazy?” είναι η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής και έχει συγκεντρώσει 12 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Ένα σκοτεινό τραγούδι, στιχουργικά μιλάει για ένα κατεστραμμένο, σχεδόν αγνώριστο πολιτισμό και την ανάγκη του κόσμου να ξεφύγει και αποδείχτηκε περιέργως να είναι αρκετά σχετικό με τον κόσμο σήμερα.

Το “Real Love Song”, το “Is Everybody Going Crazy?” και η πρόσφατη κυκλοφορία τους “Impossible” είναι το πρώτο καινούριο υλικό του συγκροτήματος μετά το EP τους“What Did You Think When You Made Me This Way” που κυκλοφόρησε το 2018, το βραβευμένο τους δίσκο “Broken Machine” που κυκλοφόρησε το 2017 και έφτασε στο Νο2 του UK Album Chart και του ομώνυμου debut album τους. Ο τρίτος δίσκος τους “Moral Panic” κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου.

Τα τελευταία χρόνια είναι μόνο ανοδικά για τους Nothing But Thieves. Έχουν πουλήσει πάνω από 700,000 δίσκους και έχουν ξεπεράσει τα 750Μ streams, έχοντας χτίσει έτσι ένα πιστό κοινό για τον alternative rock ήχο τους, ένα κοινό που τους κάνει ένα από τα καλύτερα τωρινά rock συγκροτήματα στον κόσμο. Με πάνω από 150,000 εισιτήρια σε πωλήσεις στην τελευταία περιοδεία τους και sold out shows στο Alexandra Palace του Λονδίνου, η επιτυχία τους είναι παγκόσμια.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το ντεμπούτο τους ως το debut από Βρετανούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική για το 2015, το συγκρότημα εμφανίστηκε σε Αμερικάνικες τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτές του James Corden και του Jimmy Kimmel και έπαιξε σε διεθνή shows σε χώρες όπως η Πολωνία και η Ολλανδία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - To “Impossible” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Σχολιάστε εδώ